ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 32 - ( 1390 )
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
ص. 10-1
چکیده
(8247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4867 دریافت)
راهکار افزایش کیفیت نانهای مصرفی در کشور
ص. 21-11
چکیده
(8373 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3775 دریافت)
تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون
ص. 33-23
چکیده
(10463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3912 دریافت)
اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4
ص. 44-35
چکیده
(8906 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4291 دریافت)
کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب
ص. 52-45
چکیده
(9476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8626 دریافت)
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر
ص. 61-53
چکیده
(8311 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5272 دریافت)
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی
ص. 68-63
چکیده
(7926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3596 دریافت)
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد
ص. 75-69
چکیده
(8175 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6593 دریافت)
پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک
ص. 83-77
چکیده
(9316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8370 دریافت)
اثر دما و سطح ضربه گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. 94-85
چکیده
(8087 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3295 دریافت)
بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی
ص. 105-95
چکیده
(9751 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5527 دریافت)
بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
ص. 114-107
چکیده
(8427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5774 دریافت)
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار
ص. 122-115
چکیده
(7787 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7865 دریافت)
فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی
ص. 135-123
چکیده
(17410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(218952 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS