ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۸، شماره ۳۲ - ( ۱۳۹۰ )
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
ص. ۱۰-۱
چکیده
(۹۰۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۲۸ دریافت)
راهکار افزایش کیفیت نانهای مصرفی در کشور
ص. ۲۱-۱۱
چکیده
(۹۲۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۸۴ دریافت)
تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون
ص. ۳۳-۲۳
چکیده
(۱۱۴۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۰۸ دریافت)
اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4
ص. ۴۴-۳۵
چکیده
(۹۷۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۶۱ دریافت)
کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب
ص. ۵۲-۴۵
چکیده
(۱۰۴۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۲۸۷ دریافت)
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر
ص. ۶۱-۵۳
چکیده
(۹۱۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۸۰ دریافت)
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی
ص. ۶۸-۶۳
چکیده
(۸۸۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۱۶ دریافت)
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد
ص. ۷۵-۶۹
چکیده
(۸۹۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۲۵۰ دریافت)
پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک
ص. ۸۳-۷۷
چکیده
(۱۰۲۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۰۲۸ دریافت)
اثر دما و سطح ضربه گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۹۴-۸۵
چکیده
(۸۹۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۷۹ دریافت)
بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی
ص. ۱۰۵-۹۵
چکیده
(۱۰۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۲۱۸ دریافت)
بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
ص. ۱۱۴-۱۰۷
چکیده
(۹۳۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۴۰۴ دریافت)
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار
ص. ۱۲۲-۱۱۵
چکیده
(۸۶۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۵۳۴ دریافت)
فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی
ص. ۱۳۵-۱۲۳
چکیده
(۱۸۹۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۹۷۵۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS