ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 143 - ( 1402 )
تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی
ص. 12-1
10.22034/FSCT.20.143.1
زهرا صفدریان
،
محمد کاظمیان
،
شیلا صفائیان
چکیده
(935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(816 دریافت)
بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال
ص. 29-13
10.22034/FSCT.20.143.13
سپیده سلیمانفلاح
،
ژاله خوشخو
،
ابراهیم حسینی
،
محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده
(946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1115 دریافت)
تولید شورتنینگ کمکالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی
ص. 44-30
10.22034/FSCT.20.143.30
زهرا نظری
چکیده
(767 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1014 دریافت)
تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
ص. 61-46
10.22034/FSCT.20.143.46
انیس طالبی
،
لیلا رفیعی
چکیده
(1058 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1436 دریافت)
بررسی جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن
ص. 77-62
10.22034/FSCT.20.143.62
پانیذ یگانه
،
آریو امامی فر
،
مصطفی کرمی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(1207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1634 دریافت)
بهینهسازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیشتیمار مایکروویو
ص. 90-78
10.22034/FSCT.20.143.90
زینب نوشی منجیلی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
وحید عرفانی مقدم
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(1061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(866 دریافت)
ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد باکتریایی
ص. 107-91
10.22034/FSCT.20.143.91
زهرا سرگزی
،
محمد امین میری
،
محمد علی نجفی
چکیده
(929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1086 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بافتی پنیر سینبیوتیک فراپالودهی حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز
ص. 124-108
10.22034/FSCT.20.143.108
غزال نصرتی
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
،
محمد نوشاد
چکیده
(914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(752 دریافت)
تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلالهای مختلف بر فعالیت آنتیاکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.)
ص. 139-126
10.22034/FSCT.20.143.126
لیلا یوسفی
چکیده
(789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(764 دریافت)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونههای قارچی بیماریزا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین
ص. 147-140
10.22034/FSCT.20.143.140
شهاب جلیل سرقلعه
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد حجتی
،
علیرضا وسیعی
،
محمد نوشاد
چکیده
(2341 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(729 دریافت)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتریهای اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برونتنی
ص. 157-150
10.22034/FSCT.20.143.150
حسن برزگر
،
بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده
(829 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(856 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپکهای عامل فساد پس از برداشت میوه انگور
ص. 168-159
10.22034/FSCT.20.143.159
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
فاطمه برنا
،
مختار حیدری
چکیده
(953 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(934 دریافت)
اثر پایدارکنندههای زانتان، کاراگینان و مونودیگلیسیرید بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی شیرکاکائو به روش سطح پاسخ
ص. 188-170
10.22034/FSCT.20.143.170
محمد جواد مرشدحسن
،
شبنم حمزه
،
زهرا سیر
چکیده
(878 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1008 دریافت)
تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری
ص. 201-190
10.22034/FSCT.20.143.190
علی عبدالله زاده
،
عباس جلیل زاده
،
حسین شیردل
چکیده
(1081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1160 دریافت)
بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برونتنی
ص. 214-204
10.22034/FSCT.20.143.204
آرمین احمدنژاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد حجتی
،
علیرضا وسیعی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(907 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(434 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS