ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۴۳ - ( ۱۴۰۲ )
تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی
ص. ۱۲-۱
10.22034/FSCT.20.143.1
زهرا صفدریان
،
محمد کاظمیان
*
،
شیلا صفائیان
چکیده
(۱۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۱ دریافت)
بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال
ص. ۲۹-۱۳
10.22034/FSCT.20.143.13
سپیده سلیمانفلاح
،
ژاله خوشخو
*
،
ابراهیم حسینی
،
محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده
(۱۸۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۵۱ دریافت)
تولید شورتنینگ کمکالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی
ص. ۴۴-۳۰
10.22034/FSCT.20.143.30
زهرا نظری
*
چکیده
(۱۵۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۹۱ دریافت)
تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
ص. ۶۱-۴۶
10.22034/FSCT.20.143.46
انیس طالبی
*
،
لیلا رفیعی
چکیده
(۲۰۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۶۲ دریافت)
بررسی جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن
ص. ۷۷-۶۲
10.22034/FSCT.20.143.62
پانیذ یگانه
،
آریو امامی فر
*
،
مصطفی کرمی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۲۲۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۴۳ دریافت)
بهینهسازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیشتیمار مایکروویو
ص. ۹۰-۷۸
10.22034/FSCT.20.143.90
زینب نوشی منجیلی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
وحید عرفانی مقدم
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(۱۹۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۳۶ دریافت)
ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد باکتریایی
ص. ۱۰۷-۹۱
10.22034/FSCT.20.143.91
زهرا سرگزی
،
محمد امین میری
*
،
محمد علی نجفی
چکیده
(۱۸۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۳۰ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بافتی پنیر سینبیوتیک فراپالودهی حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز
ص. ۱۲۴-۱۰۸
10.22034/FSCT.20.143.108
غزال نصرتی
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۱۷۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۰ دریافت)
تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلالهای مختلف بر فعالیت آنتیاکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.)
ص. ۱۳۹-۱۲۶
10.22034/FSCT.20.143.126
لیلا یوسفی
*
چکیده
(۱۵۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۴۶ دریافت)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونههای قارچی بیماریزا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین
ص. ۱۴۷-۱۴۰
10.22034/FSCT.20.143.140
شهاب جلیل سرقلعه
،
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد حجتی
،
علیرضا وسیعی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۳۳۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۲ دریافت)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتریهای اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برونتنی
ص. ۱۵۷-۱۵۰
10.22034/FSCT.20.143.150
حسن برزگر
*
،
بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده
(۱۷۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۹ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپکهای عامل فساد پس از برداشت میوه انگور
ص. ۱۶۸-۱۵۹
10.22034/FSCT.20.143.159
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
فاطمه برنا
،
مختار حیدری
چکیده
(۱۹۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۹۳ دریافت)
اثر پایدارکنندههای زانتان، کاراگینان و مونودیگلیسیرید بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی شیرکاکائو به روش سطح پاسخ
ص. ۱۸۸-۱۷۰
10.22034/FSCT.20.143.170
محمد جواد مرشدحسن
*
،
شبنم حمزه
،
زهرا سیر
چکیده
(۱۷۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۳ دریافت)
تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری
ص. ۲۰۱-۱۹۰
10.22034/FSCT.20.143.190
علی عبدالله زاده
،
عباس جلیل زاده
*
،
حسین شیردل
چکیده
(۲۲۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۱۱ دریافت)
بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برونتنی
ص. ۲۱۴-۲۰۴
10.22034/FSCT.20.143.204
آرمین احمدنژاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد حجتی
،
علیرضا وسیعی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(۱۸۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS