ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۳۶ - ( ۱۴۰۲ )
استفاده از فناوری رزونانس پلاسمون سطحی برای ارزیابی اولیه فعالیت آنتیتوکسین اگزوپلیساکارید دکستران علیه انتروتوکسین حساس به حرارت اشرشیا کلی
ص. ۱۰-۱
10.22034/FSCT.20.136.1
مجتبی آذری آنپار
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
پاسکال دِقغاو
،
نادیا اولال
،
کامبیز جهانبین
چکیده
(۱۵۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۳ دریافت)
ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری
ص. ۲۵-۱۲
10.22034/FSCT.20.136.12
میکائیل ثباتی
،
حمیدرضا کاظمینی
*
،
راحم خوشبخت
چکیده
(۱۹۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۶۹ دریافت)
بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm
ص. ۳۷-۲۶
10.22034/FSCT.20.136.26
پریسا حبیبی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
محمد مراد فرج الهی
چکیده
(۱۷۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۲ دریافت)
مدلسازی راندمان انکپسولاسیون و پایداری کورکومین موجود در پیکرینگ امولسیون سلولز با استفاده از الگوریتمهای شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و درخت طبقه بندی و رگرسیون (CART)
ص. ۵۰-۳۸
10.22034/FSCT.20.136.38
هدا فهیم
،
علی معتمدزادگان
*
،
رضا فرهمندفر
،
نادر غفاری خلیق
چکیده
(۱۶۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۵ دریافت)
تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع 3
ص. ۶۳-۵۱
10.22034/FSCT.20.136.51
سونیا کیاء
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
ابوالفضل فدوی
،
ابوالقاسم سراج
چکیده
(۱۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۵ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست بدون چربی غنی شده با فیبر بامبو
ص. ۷۹-۶۴
10.22034/FSCT.20.136.64
زهرا نیک اقبال
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۱۵۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۳ دریافت)
ارزیابی آلودگی میکروبی و ویژگیهای شیمیایی کشکهای مایع سنتی عرضهشده در شهر همدان
ص. ۹۰-۸۰
10.22034/FSCT.20.136.80
سمیرا امین اخلاص
*
،
محمدرضا پژوهی الموتی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۱۸۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۷ دریافت)
تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی
ص. ۱۰۲-۹۱
10.22034/FSCT.20.136.91
سید حمیدرضا رحیمیان مفرد
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(۱۷۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲۸ دریافت)
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوکپسولهای حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) در فرمولاسیون سوسیس معمولی بر رشد و تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد
ص. ۱۱۶-۱۰۳
10.22034/FSCT.20.136.103
سکینه یگانه
*
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(۱۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۹ دریافت)
استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
ص. ۱۳۵-۱۱۷
10.22034/FSCT.20.136.117
فاطمه آذری کیا
*
،
پردیس قاسمی
چکیده
(۱۹۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۸ دریافت)
تأثیر وزن مولکولی کیتوزان و نوع نرمکننده در پوشش خوراکی بر شاخصهای کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ
ص. ۱۴۹-۱۳۷
10.22034/FSCT.20.136.137
عارف شریفی
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(۱۵۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲۳ دریافت)
بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی
ص. ۱۷۱-۱۵۰
10.22034/FSCT.20.136.150
سیما اتشین بار
،
فرزانه عبدالملکی
*
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(۱۶۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۳۸ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت
ص. ۱۸۵-۱۷۲
10.22034/FSCT.20.136.172
عذرا صفوی
،
شهرام بیرقی طوسی
*
،
مجید هاشمی
چکیده
(۱۷۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۱۴ دریافت)
اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی
ص. ۲۰۰-۱۸۶
10.22034/FSCT.20.136.186
مهسا صیادی
،
زینب ابراهیم زاده موسوی
*
،
سید هادی رضوی
چکیده
(۱۷۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۵ دریافت)
بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزومهای حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان
ص. ۲۱۴-۲۰۱
10.22034/FSCT.20.136.201
عبدالخلیل آذری
،
سیدحسین حسینی قابوس
،
سید مهدی جعفری
*
،
وحید عرفانی مقدم
چکیده
(۱۷۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS