ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 128 - ( 1401 )
نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی
ص. 10-1
10.22034/FSCT.19.128.1
بیوک آقا فرمانی
،
صمد بدبدک
چکیده
(1302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(637 دریافت)
ارزیابی کالری دریافتی گروههای درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب
ص. 22-11
10.22034/FSCT.19.128.11
الهه بنایی
،
سید مجتبی مجاوریان
،
سید علی حسینی یکانی
،
عباس میرزایی
چکیده
(1299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(589 دریافت)
بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران
ص. 36-23
10.22034/FSCT.19.128.23
مرتضی نوروزی
،
ابوالفضل دانایی
چکیده
(1526 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(834 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان در دمای یخچال
ص. 56-37
10.22034/FSCT.19.128.37
نسرین افشار
،
ناصر صداقت
،
محمد محسن زاده
چکیده
(1462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(673 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پرتقالهای ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه
ص. 68-57
10.22034/FSCT.19.128.57
طاهره کاکوئی
،
اسماعیل عطای صالحی
،
الهام مهدیان
،
جواد فتاحی مقدم
چکیده
(1174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(631 دریافت)
بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ای و سفید و صمغ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی
ص. 82-69
10.22034/FSCT.19.128.69
نغمه علائی بخش
،
علیرضا فرجی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(1491 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(564 دریافت)
تاثیر پیش تیمار گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده
ص. 91-83
10.22034/FSCT.19.128.83
روح اله پاشایی بهرام
،
افشین جوادی
،
صمد بدبدک
،
سید مصطفی اعرج خدایی
چکیده
(1095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(511 دریافت)
ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه
ص. 104-93
10.22034/FSCT.19.128.93
سحر جلیلی
چکیده
(1080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(528 دریافت)
تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت
ص. 118-105
10.22034/FSCT.19.128.105
مهدی جلالی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
امیر حسین الهامی راد
،
محمدحسین حدادخداپرست
،
مهدی کریمی
چکیده
(1191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(564 دریافت)
بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا
ص. 131-119
10.22034/FSCT.19.128.119
زهرا غفوری
،
علی فضل آرا
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
ندا باورصاد
چکیده
(1264 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(679 دریافت)
بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن
ص. 146-133
10.22034/FSCT.19.128.133
سیده زینب جعفری
،
سارا جعفریان
،
محمد حجتی
،
لیلا نجفیان
چکیده
(1246 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(575 دریافت)
ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج
ص. 159-147
10.22034/FSCT.19.128.147
زهرا رضوانی
،
امیر گلی
چکیده
(1399 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(759 دریافت)
بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک
ص. 170-161
10.22034/FSCT.19.128.161
سولماز خجسته منش
،
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(1277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(661 دریافت)
درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها
ص. 182-171
10.22034/FSCT.19.128.171
حنان لشکری
چکیده
(1243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(798 دریافت)
تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز
ص. 191-183
10.22034/FSCT.19.128.183
الهه عابدی
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(1260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(577 دریافت)
غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC
ص. 205-193
10.22034/FSCT.19.128.193
میرحسین موسوی
،
مهدی قره خانی
،
کاظم علیرضالو
،
لیلا روفه گری نژاد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(1393 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(663 دریافت)
اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی
ص. 223-207
10.22034/FSCT.19.128.207
مهلا خوشهالی
،
فاطمه ناظوری
،
محمود رقامی
چکیده
(1162 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(576 دریافت)
فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آنها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری
ص. 233-225
10.22034/FSCT.19.128.225
سیما طاهری
،
مرتضی خُمیری
،
علی مویدی
،
مهران اعلمی
چکیده
(1545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(526 دریافت)
بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن
ص. 247-235
10.22034/FSCT.19.128.235
ایرج کریمی ثانی
،
محمد علیزاده
چکیده
(1661 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(764 دریافت)
اثر اسانسهای کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال
ص. 258-249
10.22034/FSCT.19.128.249
پروانه صادق زاده مرندی
،
افشین جوادی
،
محمدرضا افشار مقدم
چکیده
(1160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(528 دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید
ص. 270-259
10.22034/FSCT.19.128.259
سپیده تبریزی
،
الهام مهدیان
،
علی محمدی ثانی کاخکی
،
محبوبه سرابی جماب
،
فاطمه عروجعلیان
چکیده
(1468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(701 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال
ص. 281-271
10.22034/FSCT.19.128.271
علی حسینلو
،
احمد قره خانی
،
امیر توکمه چی
چکیده
(1389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(667 دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب
ص. 291-283
10.22034/FSCT.19.128.283
مریم محمدی زاده
،
مریم استادحسین
چکیده
(1378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(750 دریافت)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاستهی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا
ص. 302-293
10.22034/FSCT.19.128.293
کیانا پورمحمدی
،
الهه عابدی
چکیده
(1534 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(528 دریافت)
تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها
ص. 314-303
10.22034/FSCT.19.128.303
حسن بنی تمیم
،
عاطفه پورجاهد
،
صفورا کریمی
،
محمدرضا عصاری
چکیده
(1240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(907 دریافت)
اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکیشیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند
ص. 327-315
10.22034/FSCT.19.128.315
فاطمه جلیلی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(1136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(577 دریافت)
تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. 338-329
10.22034/FSCT.19.128.329
نرگس شهبازپور
،
انوشه شریفان
،
کیانوش خسروی دارانی
،
هدایت حسینی
چکیده
(1626 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(788 دریافت)
اثر روش خشککردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی
ص. 352-339
10.22034/FSCT.19.128.339
محدثه جعفری
،
محمد سیاری
،
علی عزیزی
چکیده
(1229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(667 دریافت)
بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز
ص. 362-353
10.22034/FSCT.19.128.353
آتنا پاسبان
،
حسن صدرنیا
،
سید احمد شهیدی
،
محبت محبی
چکیده
(1079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(573 دریافت)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. 374-363
10.22034/FSCT.19.128.363
هاله همتی
،
رقیه اشرفی یورقانلو
،
مهلا پیروزی فرد
چکیده
(1135 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(528 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS