ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۹ - ( ۱۴۰۰ )
اثر پودر سنجد بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
ص. ۱۵-۱
10.52547/fsct.18.119.1
اکرم لوینی
،
فروغ محترمی
*
،
سجاد پیرسا
،
انیس طالبی
چکیده
(۳۹۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۳ دریافت)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگیهای پس از برداشت گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل تازه آلوئهورا حین انبارمانی در دماهای مختلف
ص. ۳۳-۱۷
10.52547/fsct.18.119.17
سمانه منجم
،
علی گنجلو
*
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۳۰۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۸ دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور
ص. ۴۵-۳۵
10.52547/fsct.18.119.35
منا رنجبر
،
محمد قربانی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
علی مویدی
چکیده
(۲۹۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۹۰ دریافت)
تعیین ترکیبات اسانس میخک (Eugenia caryophyllata) و مقایسه خاصیت ضد باکتریایی آن با برخی آنتی بیوتیک های متداول
ص. ۵۹-۴۷
10.52547/fsct.18.119.47
عبداله دده زاده
،
حسن نورافکن
*
چکیده
(۳۸۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۴ دریافت)
بررسی گروههای عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. ۷۶-۶۱
10.52547/fsct.18.119.61
مینا علادی
،
محمدامین مهرنیا
*
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۲۸۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۱ دریافت)
بررسی و مطالعه امکان آلودگی میان بافتی سبزیجات به باکتریهای بیماریزای گوارشی در اثر جذب و انتقال آن از طریق ریشه گیاه
ص. ۸۴-۷۷
10.52547/fsct.18.119.77
فرحناز رحیمی نژاد
*
،
امیرحسین خسروی
،
فاطمه مهرآذین
چکیده
(۲۹۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۶۲ دریافت)
بهینه سازی تولید فیلم زیست تخریبپذیر حاوی عصاره آبی ریشه گیاه چوبک و نانوامولسیون اسانس رزماری بر پایه ژلاتین به روش سطح پاسخ
ص. ۹۴-۸۵
10.52547/fsct.18.119.85
فخری شهیدی
*
،
محمد مالکی
،
سحر روشنک
،
محمود علیزاده ثانی
چکیده
(۲۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۹ دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزهای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه پلیوینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانسهای سیر، زنجبیل و دارچین
ص. ۱۱۲-۹۵
10.52547/fsct.18.119.95
لیلا ناطقی
*
،
علی خزایی
،
نازنین زند
،
عبدالرسول ارومیه ای
چکیده
(۲۹۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۶ دریافت)
تاثیر حضور باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک
ص. ۱۳۱-۱۱۵
10.52547/fsct.18.119.115
نیما مباهی
*
چکیده
(۳۰۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۹ دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro
ص. ۱۴۲-۱۳۳
10.52547/fsct.18.119.133
احمد نصرالله زاده
،
محمود رضا زاد باری
*
،
هادی الماسی
،
مهران مرادی
،
سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
چکیده
(۲۷۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۸ دریافت)
مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی
ص. ۱۵۶-۱۴۳
10.52547/fsct.18.119.143
صابر امیری
*
،
میثم رجبی
چکیده
(۳۵۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۶۳ دریافت)
مدلسازی خشککردن و بازجذب آب گلابی با استفاده از مدلهای مختلف ریاضی
ص. ۱۶۸-۱۵۷
10.52547/fsct.18.119.157
محسن دلوی اصفهان
*
چکیده
(۲۵۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۲۲ دریافت)
تأثیر پوششهای ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برشهای تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی
ص. ۱۸۲-۱۶۹
10.52547/fsct.18.119.169
شکوه حاجیوند قاسمآبادی
،
محمدرضا زارع بوانی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۶۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۸ دریافت)
تاثیرخشک کردن دومرحلهای و پیش تیمار فراصوت برروی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای طالبی
ص. ۱۹۲-۱۸۳
10.52547/fsct.18.119.183
سارا حاج میرزا
*
،
اکرم شریفی
چکیده
(۲۵۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۸۵ دریافت)
مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی
ص. ۲۰۴-۱۹۳
10.52547/fsct.18.119.193
محمدرضا روزگار
،
محمد حسین عباسپور فرد
*
،
مهدی هدایتی زاده
،
حمید محمدی نژاد
چکیده
(۲۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۴ دریافت)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر خامهای
ص. ۲۱۵-۲۰۵
10.52547/fsct.18.119.205
حنان لشکری
*
،
فرزانه ملک زاده حقیقی
چکیده
(۲۷۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۵ دریافت)
تولید نگهدارنده طبیعی از عصاره های میخک، اکالیپتوس و رزماری جهت جایگزینی با نیتریت در سوسیس مرغ
ص. ۲۲۹-۲۱۷
10.52547/fsct.18.119.217
مرتضی کریم پور
،
علیرضا مهرگان نیکو
*
،
فایزه فلاح
،
حمیده آسایش طلب
چکیده
(۴۰۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۱۹ دریافت)
تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی
ص. ۲۴۲-۲۳۱
10.52547/fsct.18.119.231
انیسه زارعی جلیانی
،
حنان لشکری
*
،
جواد توکلی
،
محمود امین لاری
چکیده
(۲۶۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۱ دریافت)
بررسی قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)
ص. ۲۵۸-۲۴۳
10.52547/fsct.18.119.243
فاطمه پورحاجی
،
بهاره صحرائیان
*
،
غلامحسین حقایق
چکیده
(۲۷۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۴ دریافت)
بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای شیمیایی و بافتی کیک
ص. ۲۷۴-۲۵۹
10.52547/fsct.18.119.259
مریم ثابت قدم
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
اکرم شریفی
*
،
محمد آرمین
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(۳۱۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۴ دریافت)
تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)
ص. ۲۹۲-۲۷۵
10.52547/fsct.18.119.275
بیژن زارع
،
صلاح الدین قادری
،
لیلا نوری
،
محمدرضا سابقی
*
چکیده
(۲۶۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۵ دریافت)
تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای آن
ص. ۳۰۶-۲۹۳
10.52547/fsct.18.119.293
پوران حیدری
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۲۸۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۳ دریافت)
مقایسه جامع فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تولیدشده از ضایعات ماهی، مرغ و میگو با استفاده از آنزیم فلاورزیم
ص. ۳۱۸-۳۰۷
10.52547/fsct.18.119.307
سهیل ریحانی پول
*
،
سکینه یگانه
چکیده
(۲۷۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۰ دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی محدودههای مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. ۳۳۰-۳۱۹
10.52547/fsct.18.119.319
سکینه یگانه
*
،
مینا اسمعیلی خاریکی
،
حامد احمدی
چکیده
(۳۱۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۶ دریافت)
بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی
ص. ۳۴۸-۳۳۱
10.52547/fsct.18.119.331
علی اکبر شاهی چهرق
،
زینب رفتنی امیری
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۳۲۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۰ دریافت)
ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش
ص. ۳۶۰-۳۴۹
10.52547/fsct.18.119.349
عطیه حبیبی
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی
،
سید ابراهیم حسینی
،
حامد زارعی
چکیده
(۲۶۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۴۱ دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره به لیمو (Lippia citrodora) بر ماندگاری گوشت چرخ کرده در شرایط یخچالی
ص. ۳۷۳-۳۶۱
10.52547/fsct.18.119.361
سیده مرضیه موسوی طارسی
،
لیلا نجفیان
*
،
امیر احمدپور
،
سیده مریم موسوی طارسی
،
سیده فرناز باقری قادیکلایی
چکیده
(۲۹۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۴ دریافت)
تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانهزده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی
ص. ۳۹۲-۳۷۵
10.52547/fsct.18.119.375
نگین جواهری پور
،
لیدا شاهسونی
*
،
شادی مهدیخانی
،
یاسر اینانلو
چکیده
(۲۸۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۰ دریافت)
بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگهای خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)
ص. ۴۰۹-۳۹۳
10.52547/fsct.18.119.393
حسام الدین آخوندزاده
،
مسعود تقی زاده
*
،
مهدی ایرانی
چکیده
(۲۵۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۵ دریافت)
مروری بر چالشها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآوردههای گوشتی در بازار و لزوم بهکارگیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت
ص. ۴۳۲-۴۱۱
10.52547/fsct.18.119.411
امیررضا شویک لو
*
چکیده
(۲۹۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۹۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS