ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۳ - ( ۱۴۰۰ )
تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. ۱۷-۱
10.52547/fsct.18.113.1
لیلا ناطقی
*
،
مهشید رضایی
چکیده
(۲۶۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۲ دریافت)
تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula
ص. ۲۷-۱۹
10.52547/fsct.18.113.19
پروانه همتی حسن گاویار
،
حمزه امیری
*
چکیده
(۲۸۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۶ دریافت)
طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو
ص. ۳۹-۲۹
10.52547/fsct.18.113.29
مهدی گلچهرگان
،
رضا فرهمندفر
*
،
مهدی شبانی نوش آبادی
،
حسن کریمی مله
چکیده
(۲۷۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۹ دریافت)
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگیهای کیفی ماش جوانهزده
ص. ۵۷-۴۱
10.52547/fsct.18.113.41
لیلا افتخاری
،
هاجر عباسی
*
،
مهشید جهادی
چکیده
(۲۶۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۸ دریافت)
بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ
ص. ۷۵-۵۹
10.52547/fsct.18.113.59
خورشید حسین زاده
،
اصغر خسروشاهی اصل
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
*
چکیده
(۲۷۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۲۴ دریافت)
بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و رنگسنجی نانوذرات کیتوزان
ص. ۹۰-۷۷
10.52547/fsct.18.113.77
الهام آلحسینی
،
سید مهدی جعفری
*
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(۲۷۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۵ دریافت)
بررسی اثر اینولین بر زندهمانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن
ص. ۱۰۰-۹۱
10.52547/fsct.18.113.91
حسین جوینده
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۶۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۳ دریافت)
غنیسازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغهای بومی ایران
ص. ۱۰۸-۱۰۱
10.52547/fsct.18.113.101
امیرحسین رازجو
،
مریم عزیزخانی
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۲۷۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۴ دریافت)
تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)
ص. ۱۲۰-۱۰۹
10.52547/fsct.18.113.109
گیسو ملکی
،
بهاره سالمی
،
ناصر صداقت
*
چکیده
(۲۵۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۹ دریافت)
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پریبیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ
ص. ۱۳۴-۱۲۱
10.52547/fsct.18.113.121
داود میزرایی
،
احمد پدرام نیا
*
،
مهدی جلالی
چکیده
(۲۸۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۵ دریافت)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن
ص. ۱۴۶-۱۳۵
10.52547/fsct.18.113.135
حامد کرمی
،
علی نجات لرستانی
*
،
رضا تحویلیان
چکیده
(۲۸۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۰ دریافت)
بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان
ص. ۱۵۶-۱۴۷
10.52547/fsct.18.113.147
علیرضا مهرگان نیکو
*
،
امیر پورفرزاد
،
سیامک غیبی
چکیده
(۲۷۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۹ دریافت)
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین
ص. ۱۷۲-۱۵۷
10.52547/fsct.18.113.157
علی گنجلو
،
محسن زندی
*
،
ماندانا بی مکر
،
ابوالفضل قره باغی
چکیده
(۲۶۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۲ دریافت)
خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیشتیمار فراصوت
ص. ۱۸۵-۱۷۳
10.52547/fsct.18.113.173
آنیسا جعفری
،
مریم مصلحی شاد
*
،
زهره غنوی
چکیده
(۳۱۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۳۷ دریافت)
سنتز فیلمهای بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویتشده با صمغهای ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن
ص. ۱۹۶-۱۸۷
10.52547/fsct.18.113.187
محمد محسن زاده
*
،
محمود علیزاده ثانی
،
محمد مالکی
،
مریم عزیزی لعل آبادی
،
رویا رضائیان دلویی
چکیده
(۲۷۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۰ دریافت)
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن
ص. ۲۰۹-۱۹۷
10.52547/fsct.18.113.197
هادی رفیع
،
مهدی قیافه داوودی
*
چکیده
(۲۶۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۸ دریافت)
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیبزمینی جهت بستهبندی گوشت
ص. ۲۲۴-۲۱۱
10.52547/fsct.18.113.211
مسعود حبیبی نجفی
،
سید ابراهیم حسینی
*
،
سید علی یاسینی اردکانی
،
ژاله خوشخو
،
نرگس مورکی
چکیده
(۲۵۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۳ دریافت)
استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن
ص. ۲۳۲-۲۲۵
10.52547/fsct.18.113.225
ابراهیم افخمی سرای
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
مهدی قره خانی
چکیده
(۵۹۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۶۴ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتابگردان و یا چربی پیه گاو
ص. ۲۴۵-۲۳۳
10.52547/fsct.18.113.233
نرگس نهچیری
،
صدیقه امیری
*
،
محسن رادی
چکیده
(۲۴۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۷ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول
ص. ۲۵۹-۲۴۷
10.52547/fsct.18.113.247
محمد فاقعی شهر بابکی
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
نازنین زند
چکیده
(۲۵۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۰ دریافت)
بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری
ص. ۲۷۱-۲۶۱
10.52547/fsct.18.113.261
شهره عرب شیرازی
،
احمد پدرام نیا
*
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
فریبا نقی پور
،
حمید توکلی پور
چکیده
(۲۴۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۸ دریافت)
کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کمچرب
ص. ۲۸۷-۲۷۳
10.52547/fsct.18.113.273
لیلا لک زاده
*
،
سجاد نصر اصفهانی
چکیده
(۲۶۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۸ دریافت)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قسمتهای مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
ص. ۲۹۹-۲۸۹
10.52547/fsct.18.113.289
درنوش جعفرپور
*
،
سید محمد باقر هاشمی
،
اعظم قائدی
چکیده
(۲۷۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۰ دریافت)
بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز
ص. ۳۱۱-۳۰۱
10.52547/fsct.18.113.301
پگاه نمازی
،
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(۲۷۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۳ دریافت)
اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ
ص. ۳۲۸-۳۱۳
10.52547/fsct.18.113.313
علی معتمدزادگان
،
هایده گرجیان
*
،
ندا مشتاقی فرخی
،
تندیس خسروی راد
چکیده
(۲۵۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۶ دریافت)
بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک
ص. ۳۳۷-۳۲۹
10.52547/fsct.18.113.329
نگین مهدی زاده
،
حمید سرحدی
*
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(۲۳۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۸ دریافت)
کاربرد روش جدید استخراج جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی در شیر گاو
ص. ۳۴۹-۳۳۹
10.52547/fsct.18.113.339
حافظ راثی
،
محمدرضا افشارمقدم
،
جلیل خندقی
*
چکیده
(۲۴۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۳ دریافت)
اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری
ص. ۳۶۱-۳۵۱
10.52547/fsct.18.113.351
فروغ محترمی
*
،
انیس طالبی
،
پگاه بنایی کیا
چکیده
(۲۳۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۴۵ دریافت)
مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشککن هوای داغ وتحت خلاء
ص. ۳۷۵-۳۶۳
10.52547/fsct.18.113.363
فریبا سهرابی
،
نارملا آصفی
*
،
ارمغان سالم
چکیده
(۲۷۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۲۱ دریافت)
غنیسازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتیبخش
ص. ۳۸۷-۳۷۷
10.52547/fsct.18.113.377
ارمغان سالم
،
الهام آل حسینی
،
سید مهدی جعفری
*
چکیده
(۳۱۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS