عرب شیرازی, شهره, پدرام نیا, احمد, سعیدی اصل, محمد رضا, نقی پور, فریبا, توکلی پور, حمید (2021). بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری. , 18(113), 261-271. doi: 10.52547/fsct.18.113.261
شهره عرب شیرازی; احمد پدرام نیا; محمد رضا سعیدی اصل; فریبا نقی پور; حمید توکلی پور. "بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری". , 18, 113, 2021, 261-271. doi: 10.52547/fsct.18.113.261
عرب شیرازی, شهره, پدرام نیا, احمد, سعیدی اصل, محمد رضا, نقی پور, فریبا, توکلی پور, حمید (2021). 'بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری', , 18(113), pp. 261-271. doi: 10.52547/fsct.18.113.261
عرب شیرازی, شهره, پدرام نیا, احمد, سعیدی اصل, محمد رضا, نقی پور, فریبا, توکلی پور, حمید بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری. , 2021; 18(113): 261-271. doi: 10.52547/fsct.18.113.261
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,476,244
PDF Download5,938,349