ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۱۰۸ - ( ۱۳۹۹ )
ویژگیهای کیفی روغنهای تهیه شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری
ص. ۱۵-۱
10.52547/fsct.17.108.1
محمد حجتی
*
چکیده
(۳۴۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۱۱ دریافت)
بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگیهای تصویری و بافتی کیک اسفنجی
ص. ۳۰-۱۷
10.52547/fsct.17.108.17
عاطفه صادقیزاده
*
،
محمد فاضل
،
هاجر عباسی
چکیده
(۲۸۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۹ دریافت)
بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی
ص. ۴۴-۳۱
10.52547/fsct.17.108.31
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
نگین زنگنه
،
اخلاص عبدالنبی پور
چکیده
(۴۰۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۲ دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روشهای استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسمهای مواد غذایی
ص. ۵۷-۴۵
10.52547/fsct.17.108.45
محبوبه سرابی جماب
*
،
منا کاوه
،
معصومه مدرس
چکیده
(۲۹۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۶ دریافت)
تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانهی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید
ص. ۷۳-۵۹
10.52547/fsct.17.108.59
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
*
،
مریم عبداللهی
چکیده
(۲۸۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۶ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینهرا (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۸۳-۷۵
10.52547/fsct.17.108.75
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۳۱۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۵ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ
ص. ۹۶-۸۵
10.52547/fsct.17.108.85
کیمیا کارگر
،
محمد گلی
*
چکیده
(۲۷۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۴ دریافت)
بررسی اثرات فیلم بستهبندی ضدمیکروبی بر پایه پلیاتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس
ص. ۱۱۱-۹۹
10.52547/fsct.17.108.99
نیر مداح
،
تکتم مستقیم
*
،
اسماعیل حریریان
چکیده
(۲۵۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۶ دریافت)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و لفافهای انعطافپذیر بر رشد باکتریهای کشک خشک
ص. ۱۲۶-۱۱۳
10.52547/fsct.17.108.113
نازنین زند
*
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(۲۷۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۲ دریافت)
بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو
ص. ۱۳۶-۱۲۷
10.52547/fsct.17.108.127
زهرا لطیفی
*
،
محمود چهارلنگ
،
میلاد دانش نیا
،
سمانه خاکی آرانی
،
معصومه برزنونی
،
پروین بُقُری
چکیده
(۳۴۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۱۷ دریافت)
مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلیاتیلن و پلیاستیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی
ص. ۱۵۰-۱۳۷
10.52547/fsct.17.108.137
فاطمه ناظوری
*
،
ریحانه شافعی
،
سید حسین میردهقان
چکیده
(۳۷۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۸۵ دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتیاکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۱۶۴-۱۵۱
10.52547/fsct.17.108.151
مهدی عبادی
،
زهرا لطیفی
*
،
میلاد دانش نیا
چکیده
(۳۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۲ دریافت)
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی سلنیوم ریزپوشانیشده در روغن سویای تصفیهشده عاری از آنتیاکسیدان
ص. ۱۷۸-۱۶۵
10.52547/fsct.17.108.165
ساناز عباسی
،
محمد گلی
*
چکیده
(۲۸۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۶ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریمگلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. ۱۹۳-۱۷۹
10.52547/fsct.17.108.179
مهلا پیروزی فرد
*
،
رقیه اشرفی یورقانلو
،
هاله همتی
چکیده
(۲۸۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۱ دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی
ص. ۲۰۵-۱۹۵
10.52547/fsct.17.108.195
فاطمه سادات مصطفوی
*
،
رسول کدخدایی
چکیده
(۲۷۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS