ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۷۷ - ( ۱۳۹۷ )
مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون
ص. ۱-۱۳
زیبا جوادزاد
،
محمود رضازاد باری
*
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(۹۸۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۴۱۸ دریافت)
تاثیر یخآب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. ۱۵-۲۹
محمود ناصری
*
،
مریم نصری
،
مجید علی پور اسکندانی
چکیده
(۹۳۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۷۸ دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصارههای کنار و هسته خرما
ص. ۳۱-۳۸
عباس نمدی پور
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
یحیی مقصودلو
،
علیرضا صادقی
چکیده
(۹۱۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۹۷ دریافت)
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا
ص. ۳۹-۵۶
آمنه ملکی
،
حسین احمدی چناربن
*
،
سارا موحد
چکیده
(۹۴۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۲۱ دریافت)
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان
ص. ۵۷-۶۷
مصطفی محروقی
*
،
محسن قدس روحانی
،
حسن رشیدی
چکیده
(۹۴۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۱۴ دریافت)
بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت
ص. ۶۹-۷۸
آرتور کالستیانس
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
چکیده
(۹۷۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۱۴ دریافت)
بررسی شاخصهای کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
ص. ۷۹-۸۸
احسان مقدس کیا
،
مهدی نبی پور باربین
،
زهرا قاسمپور
،
لطفعلی ناصری
،
علی احسانی
*
چکیده
(۹۱۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۴۰ دریافت)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخم مرغ
ص. ۸۹-۹۷
شهره تاتاری
*
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
الناز میلانی
چکیده
(۸۵۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۴۵۱ دریافت)
استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک
ص. ۹۹-۱۰۷
ندا قضاوی
*
،
حمدالله مشتاقی
،
مجتبی بنیادیان
،
رویا عابدی
چکیده
(۱۰۰۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۰۳۱ دریافت)
تولید پنیر سفید UF کم نمک
ص. ۱۰۹-۱۲۲
علیرضا شهاب لواسانی
*
چکیده
(۶۴۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۴۵۲ دریافت)
بررسی تأثیر افزودن آرد دانهی شنبلیله بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری
ص. ۱۲۳-۱۳۳
بهزاد ناصحی
*
،
زهرا پایدار
،
حسن برزگر
،
محمد حجتی
چکیده
(۷۱۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۴۰ دریافت)
بهینهسازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز
ص. ۱۳۵-۱۴۴
شیما پیری قشلاقی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(۷۱۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۸۹ دریافت)
تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت
ص. ۱۴۵-۱۵۴
علی گوهری
،
وحید حکیم زاده
*
،
ابراهیم گلمکانی
چکیده
(۶۱۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۰۸ دریافت)
تاثیر روشهای مختلف پخت بر ویژگیهای ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa)
ص. ۱۵۵-۱۶۴
سعیده عربشاهی دلویی
*
،
نرگس امیدزاده
،
عادله محمدی
چکیده
(۵۴۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۳۵ دریافت)
بررسی تاثیر شرایط خشککن خلایی پاششی با ریز ذرهساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی
ص. ۱۶۵-۱۸۲
سمانه صادق زاده نماور
،
رضا امیری چایجان
*
،
جعفر امیری پریان
،
محمدعلی زلفی گل
چکیده
(۵۶۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۲۹ دریافت)
پیشبینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیمجوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیمجوش کردن
ص. ۱۸۳-۱۹۲
ابراهیم تقی نژاد
*
،
ولی رسولی شربیانی
چکیده
(۵۰۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۲ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی
ص. ۱۹۳-۲۰۶
پونه مرادی
،
محمد گلی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(۵۹۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۷۷ دریافت)
اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی
ص. ۲۰۷-۲۱۷
فرشته سلاجقه
،
فریبا زینالی
*
،
محمد علیزاده
،
ابوالفضل گلشن تفتی
چکیده
(۵۷۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۸۱ دریافت)
استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسمهای موجود در آب زرشک
ص. ۲۱۹-۲۲۸
سیده ندا سیادتی
*
،
فرشاد صحبت زاده
،
فهیمه بهروان
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
فریده طباطبائی یزدی
چکیده
(۶۵۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۲۶۱ دریافت)
تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت
ص. ۲۲۹-۲۳۶
سارا هدایتی
،
مهسا مجذوبی
،
فخری شهیدی
*
،
آرش کوچکی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(۶۹۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۰ دریافت)
مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیبزمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا
ص. ۲۳۷-۲۴۹
مجتبی قربانعلیزاده
،
سیمین اسدالهی
*
،
کاوه زرگری
چکیده
(۵۲۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۳ دریافت)
بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus
ص. ۲۵۱-۲۵۹
افسانه یوسف پور دخانیه
*
،
رعنا قره لی
چکیده
(۶۴۵۰ مشاهده)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH 1025)
ص. ۲۶۱-۲۶۹
روح اله محمدی نژاد
،
سمیرا بهرامیان
*
،
دانیال کهریزی
چکیده
(۷۷۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۱۹ دریافت)
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ
ص. ۲۷۱-۲۷۸
سعید میرعرب رضی
،
علی معتمدزادگان
*
،
احمد شهیدی
،
علی رشیدی نژاد
چکیده
(۵۵۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۷۴ دریافت)
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب
ص. ۲۷۹-۲۹۲
رضا فرهمندفر
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(۵۳۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۶۲ دریافت)
تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده
ص. ۲۹۳-۳۰۲
مرجان مجدی نسب
*
،
مرضیه سپیدنامه
،
منیژه نگهداری فر
چکیده
(۶۴۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۹۴ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرینکننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کمکالری و فراسودمند
ص. ۳۰۳-۳۱۶
ندا ابراهیمی سرای
،
افشین جوادی
،
صمد بدبدک
*
چکیده
(۷۷۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۸۰ دریافت)
تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت
ص. ۳۱۷-۳۲۴
سارا هدایتی
،
مهسا مجذوبی
،
فخری شهیدی
*
،
آرش کوچکی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(۶۳۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۷۴ دریافت)
مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب
ص. ۳۲۵-۳۳۵
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۵۶۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۸۰۶ دریافت)
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهای حسی و بافتی شیره انگور
ص. ۳۳۷-۳۴۶
شادی بصیری
*
،
فرزاد غیبی
چکیده
(۵۳۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۷۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS