You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی سارا آقاجان زاده سورکی
*، امان محمد ضیائی فر، مهدی کاشانی نژاد، یحیی مقصودلو، ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه فرآیند خشککردن پسته در خشککن مایکروویو بسترسیال معین زریننژاد، رضا امیری چایجان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای C˚ 4 و C˚25 عزیز همایونی راد، هلاله حجت انصاری
*، سید رفیع عارف حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه پروفایل اسید های چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی ساناز رزم، اسماعیل عطای صالحی
*، رضا غیاثوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو ریحانه احمدزاده قویدل
*، هدی عسکری، مهدی قیافه داودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریز ساختاری و حسی پنیر آروشه مرضیه بلندی
*، سمانه پیرانی، رضا پاشا، مریم بیک محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رفتار خشک کردن دانههای ذرت در خشککن استوانهای دوار غیر مداوم عماد امیری
*، حسینعلی شمس آبادی، مهدی کاشانینژاد، علی اصغری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمتهای مختلف تولید کارخانجات لبنی مجتبی بنیادیان
*، عزیزاله ابراهیمی، فاطمه افلاکیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونههای موس شکلاتی سعید میرعرب رضی، محبت محبی
*، محمد حسین حداد خداپرست، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثربخشی عصاره گلهای رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپکهای عامل فساد نان مرضیه محمدی، مرتضی خمیری
*، سید هادی رضوی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید معصومه حسن نیا
*، پیمان آریایی، اسماعیل فتاحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیکهای خلأ و مایکروویو شیما یوسفی، قاسم یوسفی، عاطفه امیری ریگی، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی رضا کاراژیان، محمد باقر حبیبی نجفی
*، مسعود یاورمنش، محمدرضا عدالتیان، حمیدرضا پوریان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه شاخصهای کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران مسعود هدایتی فرد
*، نشاط پورمولایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن مهدیه قمری، فریده طباطبایی یزدی
*، ایران عالم زاده، منوچهر وثوقی، مهدی وریدی، هانیه صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جوانهی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری فاطمه غیاثی، مهسا مجذوبی
*، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی نیلوفر باقری پور فلاح، سید امیر محمد مرتضویان فارسانی
*، هدایت حسینی، فرزانه شهراز، ایاد بهادری منفرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue