You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری
سکینه یگانه *، سهیل ریحانی پول
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا
حسن شرکایی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مصطفی قاسمی *، سمیه رستگار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری‌ پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی
معصومه خانجانی، پیمان آریایی *، لیلا نجفیان، مهرو اسماعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل
راحیل فائزی خواه *، احمد پدرام نیا، محمد آرمین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی
محمدرضا پورقیومی، کمال غلامی‌پور فرد، سارا قرخ‌زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ایجاد یک سیستم‌ کارشناس برای تعیین ویژگی‌های مورد اندازه‌گیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی
مریم ابراهیمی، روح الله کریمی *، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علیرضا شایگان فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری
فاطمه سلطانی، ابراهیم احمدی *، احمد نورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی
فاطمه خاکپور *، ژیار حیدری، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
فاطمه خاکپور *، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ
مریم قلی پور طبری *، شبنم حمزه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فیلم زیست‌تخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
فاطمه خاکپور *، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد
آنسه صالحی، زینب رفتنی امیری *، علی معتمدزادگان، آسیه حسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیم‌های آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ
فائزه فرزانفر، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، سید حسین حسینی قابوس، شیما کاوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی و اولویت‌بندی مسائل راهبردی صنعت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل
علی حسنوند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue