You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری سکینه یگانه
*، سهیل ریحانی پول
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا حسن شرکایی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مصطفی قاسمی
*، سمیه رستگار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی معصومه خانجانی، پیمان آریایی
*، لیلا نجفیان، مهرو اسماعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل راحیل فائزی خواه
*، احمد پدرام نیا، محمد آرمین
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی محمدرضا پورقیومی، کمال غلامیپور فرد، سارا قرخزاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ایجاد یک سیستم کارشناس برای تعیین ویژگیهای مورد اندازهگیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی مریم ابراهیمی، روح الله کریمی
*، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علیرضا شایگان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروبزدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری فاطمه سلطانی، ابراهیم احمدی
*، احمد نورمحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی فاطمه خاکپور
*، ژیار حیدری، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی فاطمه خاکپور
*، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ مریم قلی پور طبری
*، شبنم حمزه
چکیده -
متن کامل (PDF)
فیلم زیستتخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی فاطمه خاکپور
*، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد آنسه صالحی، زینب رفتنی امیری
*، علی معتمدزادگان، آسیه حسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیمهای آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ فائزه فرزانفر، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، سید حسین حسینی قابوس، شیما کاوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی و اولویتبندی مسائل راهبردی صنعت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل علی حسنوند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue