You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو
شبنم امامی، محمد احمدی، لیلا روزبه نصیرایی، سیداحمد شهیدی، هدا جعفری زاده مالمیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن
الناز میلانی، ندا هاشمی، مجید هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
کتایون احمدی، محمد محسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس
چنور حسینی، محمدرضا اصغری، مریم خضری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآورده‌های سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
جعفر شادجو، محمد حسین موثق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیله‌سوار به روش سطح پاسخ
ملیحه دهقانی، نفیسه زمین‌دار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست ‌فعال چای سبز و قهوه سبز درهم‌تنیده در ساختار کیتوزوم
کریم مرادی کشک سرا، حمید توکلی‌پور، محسن مختاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی سویه‌های تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برون‌تنی
نازیلا دردمه، مسعود یاورمنش، علی عطا معظمی، مریم مقدم متین، حمید نوربخش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)
امیر حسین قاسمی، نورالدین نظرنژاد، شقایق رضانژاد، سید حسن شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پری‌ژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی
مجید جوانمرد، ابوالفضل بیاتی، محمد حسن ایکانی، اکرم شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل‌سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ
نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ
Narjes Aghajani، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیل‌ماهی (Huso huso)
مینا اسمعیلی خاریکی، سیده محدثه حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR
رامین بهشتی زاده، شیلا صفاییان، الهام مسلمی، کسری اصفهانی، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده
مرضیه جوادی فارسانی، حسین میرزائی مقدم، احمد رجایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته
زهرا نظری، رضا کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش، احمد احتیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه
سحر بهرامی، نفیسه دعوتی، نوشین نوشیروانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
زهرا زنگنه، آریو امامی فر، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک‌کردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی
فرزانه حسن‌نیا، کبری تجددی طلب، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسن‌سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش
علی سبزیچی اسفهلان، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر
مهدی ابراهیمیان، محمد محسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn)
عرفان امیری، سید ابراهیم حسینی، اکرم شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی
سورنا واحدی پور دهرائی، یونس زاهدی، فاطمه قنادی اصل، میرداریوش شکوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگی‌های میکروکپسول ها
مریم عباسی گزنق، محمود رضازادباری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی
طاهره رنجبر ملکشاه، سید مجتبی مجاوریان، فواد عشقی، سمیه شیرزادی لسکوکلایه، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی
ملیکا زندی، زهرا پیراوی ونک، رضوان موسوی ندوشن، احسان زایرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدل‌های ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS)
مریم کریمی مطلق، بابک بهشتی، علی محمد برقعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله
الهه نصوحیان، پردیس احمدیان، محمد حجت آلاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری
مریم ذولفقاری، معصومه مهربان، مریم اثتی عشری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر
شیما مرادی، رویا ذکاوتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue