You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو شبنم امامی، محمد احمدی، لیلا روزبه نصیرایی، سیداحمد شهیدی، هدا جعفری زاده مالمیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن الناز میلانی، ندا هاشمی، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان کتایون احمدی، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس چنور حسینی، محمدرضا اصغری، مریم خضری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآوردههای سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جعفر شادجو، محمد حسین موثق
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیلهسوار به روش سطح پاسخ ملیحه دهقانی، نفیسه زمیندار
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست فعال چای سبز و قهوه سبز درهمتنیده در ساختار کیتوزوم کریم مرادی کشک سرا، حمید توکلیپور، محسن مختاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی سویههای تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برونتنی نازیلا دردمه، مسعود یاورمنش، علی عطا معظمی، مریم مقدم متین، حمید نوربخش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بستهبندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) امیر حسین قاسمی، نورالدین نظرنژاد، شقایق رضانژاد، سید حسن شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پریژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی مجید جوانمرد، ابوالفضل بیاتی، محمد حسن ایکانی، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن هوای داغ نعناع: مدلسازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ Narjes Aghajani، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیلماهی (Huso huso) مینا اسمعیلی خاریکی، سیده محدثه حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR رامین بهشتی زاده، شیلا صفاییان، الهام مسلمی، کسری اصفهانی، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده مرضیه جوادی فارسانی، حسین میرزائی مقدم، احمد رجایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته زهرا نظری، رضا کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه سحر بهرامی، نفیسه دعوتی، نوشین نوشیروانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن زهرا زنگنه، آریو امامی فر، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشککردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی فرزانه حسننیا، کبری تجددی طلب، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسنسرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش علی سبزیچی اسفهلان، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر مهدی ابراهیمیان، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn) عرفان امیری، سید ابراهیم حسینی، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجههای گوشتی سورنا واحدی پور دهرائی، یونس زاهدی، فاطمه قنادی اصل، میرداریوش شکوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگیهای میکروکپسول ها مریم عباسی گزنق، محمود رضازادباری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی طاهره رنجبر ملکشاه، سید مجتبی مجاوریان، فواد عشقی، سمیه شیرزادی لسکوکلایه، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی ملیکا زندی، زهرا پیراوی ونک، رضوان موسوی ندوشن، احسان زایرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدلهای ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS) مریم کریمی مطلق، بابک بهشتی، علی محمد برقعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله الهه نصوحیان، پردیس احمدیان، محمد حجت آلاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری مریم ذولفقاری، معصومه مهربان، مریم اثتی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر شیما مرادی، رویا ذکاوتی
چکیده -
متن کامل (PDF)