You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر شدت قهوهای شدن بر ویژگیهای بین سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد یاسمن لوائی، مهدی وریدی، مجید نوش کام
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک مهران صیادی، کیانا پورمحمدی، شهرزاد مالکی، الهه عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تجربی و مدلسازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشککن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی دلارام کارگر مطلق، انوشه شریفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم شبنم ایمانی، آیناز علیزاده، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور الهه امینی، رضا کاراژیان، نجمه گرد نوشهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار زکریا حسینچی قره آغاج، محمد حسین عزیزی تبریززاد، غلامحسن اسدی، رضا عزیزی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن مینا ترکمانی میانجی، مانیا صالحی فر، وجیهه فدایی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریلآمید و ویژگی های بافتی نان قالبی لیلی فدایی اشکیکی، ماندانا طایفه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اسانس های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک محمدسامی اصولی زاده نوبری، سیده شیما یوسفی، وریا ویسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچهای عامل کپکزدگی میوه پرتقال (پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی مهسا محمدی، مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی فاطمه نوری صفت، لیلا ناطقی، حامد زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج و بررسی ویژگیهای عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن بهعنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کمچرب فراسودمند عاطفه محمدی، سید احمد شهیدی، علی رافع، شهرام نقی زاده رئیسی، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده حسین پورعبدالله، علیرضا صادقی، مریم ابراهیمی، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی، جلال محمدزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپکهای آلوده کننده پنیر سفید ایرانی درنوش جعفرپور، پریسا عطایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای موز فخرالدین صالحی، رعنا چراغی، مجید رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر استفاده از روشهای مختلف خشککردن و بستهبندی تحت اتمسفر اصلاحشده بر برخی ویژگیهای کیفی پودر سیب شیوا روشنی، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسن سرایی، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغگیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا reza esmaeilzadeh kenari، زینب زینب
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی فریده اسلام بیگ عراقی، رضوان موسوی ندوشن، افشین جعفرپور، مریم مصلحی شاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر متغیرهای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آردهای کامل جو دوسر و سنجد شهره تاتاری، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، الناز میلانی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن اکرم کوهکن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی. معصومه خسروی لاریجانی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرآیند سرخ کردن در خلا برش های گوجه فرنگی و تعیین شرایط بهینه علی رضا بصیری، نسرین حسنی پر، بابک غیاثی طرزی، صحرا فرهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و تاثیر شوکهای اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی امیر دادرس مقدم، سید مهدی حسینی، محمد حسین کریم، Hossein Badi Farzin، محمد نوروزیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنیشده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM) مینا عبدالعظیمی، محمد گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی سارا عرب مفرد، سید مهدی جعفری، امان محمد ضیائی فر، هدی شهیری طبرستانی، قاسم بهلکه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر ژاله احمدی کبیر، محمد حسین عزیزی، حسین عباس تبار اهنگر، اعظم اعرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید پانته آ صالحی زاده، مسعود تقی زاده، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)