You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سین‌بیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیب‌زمینی‌ترشی توسط باکتری‌های پروبیوتیک
سمیه منظمی، افشین جعفرپور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت سطحی و بین‌ سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آب‌پنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون
مجید نوش کام، مهدی وریدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری
سید سجاد ملک حسینی، علیرضا شیرازی نژاد *، سید محمد باقر هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت
پریسا آبادی پازوکی، مهسا تبری *، نفیسه جهان بخشیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به”
فخرالدین صالحی *، شمیمه عظیمی سلیم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین‌کننده استویا
گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنی‌های سنتی و دست‌ساز در واحدهای صنفی عرضه‌کننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن
مریم اقبالی، درنوش جعفرپور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم
محبوبه کشیری *، میثم دهقانی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی، محبوبه حسن نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسی‌متیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط
مونا احسان، داریوش خادمی شورمستی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزوم‌های آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب
مهسا نیکخواه، ژاله خوشخو *، سید ابراهیم حسینی، پیمان مهستی شتربانی، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال
زهرا سیاری، محمد ربانی *، رضا فرهمندفر، رضا اسماعیل زاده کناری، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان
امیررضا شویک لو *، اکرم قره داغی، حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما
زهرا جواهری، سارا انصاری *، محمدتقی گلمکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ
محبوبه رضایی، یونس قاسمی، انوشه شریفان *، حسین باخدا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران
شایسته حسین آبادی، محمد حسین عزیزی *، نرگس مورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغ‌های کیتوزان و کتیرا
صبا صباغ پور لنگرودی، لیلا نوری *، محمدحسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
فهیمه رحمتی، حجت کاراژیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد
مژده فاضل تهرانی مقدم، حسین جلالی *، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگی‌های کیفی و بافتی نان مسطح خانگی
سید مهدی میرزابابایی *، علی رافع، حسین زمانی، حسین زمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر
الهه اکبری، مهشید جهادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
زهرا فرهادوند، علی فضل آرا *، مریم قادری قهفرخی، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی
محمد نوشاد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و اتانول بر ویژگی‌های ضد‌اکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ به‌لیمو
محمد نوشاد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزودن ترکیبات آنتی‌اکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
سمیرا ایزدی، مسعود هنرور *، حبیب الله میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ
بیژن عسکری، مهدی کاشانی نژاد *، امان محمد ضیایی فر، ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ
شهین زمردی *، مرضیه بلندی، مهدی شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای بین روش‌های غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن
زهرا لطیفی *، مریم درویش حسینی، آمنه صدیقی پاشاکی، زهرا غفوری، لیلا نجفی، عاطفه ارجمندیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف
بیتا بخشی، وحید حکیم زاده *، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا
نازیلا مبصری، رضا ااسماعیل زاده کناری2 *، راضیه رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی *، علی حشمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue