You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سینبیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیبزمینیترشی توسط باکتریهای پروبیوتیک سمیه منظمی، افشین جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت سطحی و بین سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آبپنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون مجید نوش کام، مهدی وریدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری سید سجاد ملک حسینی، علیرضا شیرازی نژاد
*، سید محمد باقر هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت پریسا آبادی پازوکی، مهسا تبری
*، نفیسه جهان بخشیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوششدهی با صمغهای دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برشهای خشکشده میوه “به” فخرالدین صالحی
*، شمیمه عظیمی سلیم
چکیده -
متن کامل (PDF)
زندهمانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرینکننده استویا گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنیهای سنتی و دستساز در واحدهای صنفی عرضهکننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن مریم اقبالی، درنوش جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم محبوبه کشیری
*، میثم دهقانی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی، محبوبه حسن نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسیمتیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخممرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط مونا احسان، داریوش خادمی شورمستی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزومهای آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب مهسا نیکخواه، ژاله خوشخو
*، سید ابراهیم حسینی، پیمان مهستی شتربانی، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال زهرا سیاری، محمد ربانی
*، رضا فرهمندفر، رضا اسماعیل زاده کناری، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -
متن کامل (PDF)
انتقال دانش از یک موسسهی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآوردههای لبنی محلی ؛ مطالعهی موردی- پنیر لیقوان امیررضا شویک لو
*، اکرم قره داغی، حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما زهرا جواهری، سارا انصاری
*، محمدتقی گلمکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ محبوبه رضایی، یونس قاسمی، انوشه شریفان
*، حسین باخدا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران شایسته حسین آبادی، محمد حسین عزیزی
*، نرگس مورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغهای کیتوزان و کتیرا صبا صباغ پور لنگرودی، لیلا نوری
*، محمدحسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک فهیمه رحمتی، حجت کاراژیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد مژده فاضل تهرانی مقدم، حسین جلالی
*، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگیهای کیفی و بافتی نان مسطح خانگی سید مهدی میرزابابایی
*، علی رافع، حسین زمانی، حسین زمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مرغ برگر الهه اکبری، مهشید جهادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد زهرا فرهادوند، علی فضل آرا
*، مریم قادری قهفرخی، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی محمد نوشاد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و اتانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ بهلیمو محمد نوشاد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزودن ترکیبات آنتیاکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا سمیرا ایزدی، مسعود هنرور
*، حبیب الله میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ بیژن عسکری، مهدی کاشانی نژاد
*، امان محمد ضیایی فر، ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ شهین زمردی
*، مرضیه بلندی، مهدی شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسهای بین روشهای غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن زهرا لطیفی
*، مریم درویش حسینی، آمنه صدیقی پاشاکی، زهرا غفوری، لیلا نجفی، عاطفه ارجمندیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف بیتا بخشی، وحید حکیم زاده
*، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا نازیلا مبصری، رضا ااسماعیل زاده کناری2
*، راضیه رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی
*، علی حشمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)