You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ویژگیهای کیفی روغنهای تهیه شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری محمد حجتی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگیهای تصویری و بافتی کیک اسفنجی عاطفه صادقیزاده
*، محمد فاضل، هاجر عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی حسن برزگر
*، بهروز علیزاده بهبهانی، نگین زنگنه، اخلاص عبدالنبی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روشهای استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسمهای مواد غذایی محبوبه سرابی جماب
*، منا کاوه، معصومه مدرس
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانهی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید فرزانه محسنی، امیر گلی
*، مریم عبداللهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینهرا (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ کیمیا کارگر، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات فیلم بستهبندی ضدمیکروبی بر پایه پلیاتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس نیر مداح، تکتم مستقیم
*، اسماعیل حریریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و لفافهای انعطافپذیر بر رشد باکتریهای کشک خشک نازنین زند
*، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو زهرا لطیفی
*، محمود چهارلنگ، میلاد دانش نیا، سمانه خاکی آرانی، معصومه برزنونی، پروین بُقُری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلیاتیلن و پلیاستیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی فاطمه ناظوری
*، ریحانه شافعی، سید حسین میردهقان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتیاکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا مهدی عبادی، زهرا لطیفی
*، میلاد دانش نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی سلنیوم ریزپوشانیشده در روغن سویای تصفیهشده عاری از آنتیاکسیدان ساناز عباسی، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریمگلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر مهلا پیروزی فرد
*، رقیه اشرفی یورقانلو، هاله همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی فاطمه سادات مصطفوی
*، رسول کدخدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue