You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ویژگی‌های کیفی روغن‌های تهیه ‌شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری
محمد حجتی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی
عاطفه صادقی‌زاده *، محمد فاضل، هاجر عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی
حسن برزگر *، بهروز علیزاده بهبهانی، نگین زنگنه، اخلاص عبدالنبی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روش‌های استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسم‌های مواد غذایی
محبوبه سرابی جماب *، منا کاوه، معصومه مدرس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانه‌ی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید
فرزانه محسنی، امیر گلی *، مریم عبداللهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینه‌را (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ
کیمیا کارگر، محمد گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات فیلم بسته‌بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی‌اتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس
نیر مداح، تکتم مستقیم *، اسماعیل حریریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف‌های انعطاف‌پذیر بر رشد باکتری‌های کشک خشک
نازنین زند *، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو
زهرا لطیفی *، محمود چهارلنگ، میلاد دانش نیا، سمانه خاکی آرانی، معصومه برزنونی، پروین بُقُری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلی‌اتیلن و پلی‌استیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی
فاطمه ناظوری *، ریحانه شافعی، سید حسین میردهقان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا
مهدی عبادی، زهرا لطیفی *، میلاد دانش نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی سلنیوم ریزپوشانی‌شده در روغن سویای تصفیه‌شده عاری از آنتی‌اکسیدان
ساناز عباسی، محمد گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم‌ نشاسته سیب‌ زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریم‌گلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
مهلا پیروزی فرد *، رقیه اشرفی یورقانلو، هاله همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی
فاطمه سادات مصطفوی *، رسول کدخدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue