You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران عباس میرزایی
*، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز راحله نژاد رزمجوی اخگر
*، شهین زمردی، امیررضا شویک لو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و مالتیتول بهاره باباقصابها، فرزانه عبدالملکی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی زهرا ملک پور، سارا انصاری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی فرناز یحیوی، محمد علیزاده خالدآباد
*، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای کیوی خشک شده سیده زینب اسدی، زهرا بیگ محمدی
*، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی عسلهای تولیدی در استان کردستان آریو امامی فر
*، سحر حسین پناهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تأثیر پرتو مادونقرمز بر ویژگیهای کیفی ناگت مرغ پوششدهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو دل آسا رحیمی، مهدی کاشانی نژاد
*، مهدیه حسنی، علیرضا اسدی امیرآبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی مقصود بشارتی، کاظم علیرضالو
*، ذبیح اله نعمتی، میلاد یعقوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا متین یحیوی
*، لیلا کمالی روستا، محمد حسین عزیزی، مهدی امینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر ارزو حامدیان، فریده طباطبایی یزدی
*، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی آتوسا آخوندی، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو شراره لشکریزاده بمی، حمید سرحدی
*، عبدالواحد صفرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیک خشکشدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گلگاوزبان (Echium amoenum) در یک خشککن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز نجمه طهرانی زاده کرمانی، محمدمهدی مهارلویی
*، حمید مرتضی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر جنبه های مختلف شست وشو در صنعت شیر فرنوش لواف پور، فرزانه شجاعی آزاد، هنگامه صادقی، سمیه سیاهوشی، حمید عزت پناه
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue