You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران
عباس میرزایی *، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز
راحله نژاد رزمجوی اخگر *، شهین زمردی، امیررضا شویک لو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و‌ مالتیتول
بهاره باباقصابها، فرزانه عبدالملکی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
زهرا ملک پور، سارا انصاری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی
فرناز یحیوی، محمد علیزاده خالدآباد *، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای کیوی خشک شده
سیده زینب اسدی، زهرا بیگ محمدی *، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان
آریو امامی فر *، سحر حسین پناهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تأثیر پرتو مادون‌قرمز بر ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ پوشش‌دهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو
دل آسا رحیمی، مهدی کاشانی نژاد *، مهدیه حسنی، علیرضا اسدی امیرآبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی
مقصود بشارتی، کاظم علیرضالو *، ذبیح اله نعمتی، میلاد یعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا
متین یحیوی *، لیلا کمالی روستا، محمد حسین عزیزی، مهدی امینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر
ارزو حامدیان، فریده طباطبایی یزدی *، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی
آتوسا آخوندی، محمد گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
شراره لشکریزاده بمی، حمید سرحدی *، عبدالواحد صفرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک خشک‌شدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گل‌گاوزبان (Echium amoenum) در یک خشک‌کن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز
نجمه طهرانی زاده کرمانی، محمدمهدی مهارلویی *، حمید مرتضی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر جنبه های مختلف شست ‌وشو در صنعت شیر
فرنوش لواف پور، فرزانه شجاعی آزاد، هنگامه صادقی، سمیه سیاهوشی، حمید عزت پناه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue