You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه‌ فرآوری مغز تخمه‌آفتابگردان بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمه‌آفتابگردان بسته بندی شده
افشین جعفرپور، نفیسه دریائی، ثمر منصوری پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی
آسیه دوستی، کاظم جعفری نعیمی، محمد بلوردی، حمید مرتضی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی
لیلا خوشمرام، الهام غفارزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک
فاطمه بختیاری، حسین مقصودی، سپیده خراسانی، حمیدرضا اخوان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انتقال جرم قارچ دکمه ای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی
شادی بصیری، فرزاد غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-)
داریوش خادمی شورمستی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران
سبا بلقیسی، علی معتمدزادگان، جعفر میلانی، لادن رشیدی، علی رافع
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه
نفیسه دعوتی، سمیه علی میرزائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ماست تقویت شده با گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای
نفیسه جعفری، سولماز صارم نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ
آزاده طبایی، عیسی حزباوی، فیض اله شهبازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال
نیلوفر رحمانی، اکرم سادات طباطبایی بفرویی، انوشه شریفان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی های رنگ، بافت و قابلیت پذیرش پنیرسفید فراپالوده سین بیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی طی نگهداری
فرشته ترابی، حسین جوینده، محمد نوشاد، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روش‌های فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ
سارا متینی، سید علی مرتضوی، علیرضا صادقیان، اکرم شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا
حدیث عظیمی نژاد، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران
مونا رحیمی، مریم قراچورلو، مهرداد قوامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue