You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون زیبا جوادزاد، محمود رضازاد باری
*، محمد علیزاده، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر یخآب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) محمود ناصری
*، مریم نصری، مجید علی پور اسکندانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصارههای کنار و هسته خرما عباس نمدی پور، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، یحیی مقصودلو، علیرضا صادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا آمنه ملکی، حسین احمدی چناربن
*، سارا موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان مصطفی محروقی
*، محسن قدس روحانی، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت Sara Movahed, آرتور کالستیانس، علیرضا شهاب لواسانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شاخصهای کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی احسان مقدس کیا، مهدی نبی پور باربین، زهرا قاسمپور، لطفعلی ناصری، علی احسانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخم مرغ شهره تاتاری
*، مصطفی مظاهری تهرانی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک ندا قضاوی
*، حمدالله مشتاقی، مجتبی بنیادیان، رویا عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پنیر سفید UF کم نمک علیرضا شهاب لواسانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن آرد دانهی شنبلیله بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری بهزاد ناصحی
*، زهرا پایدار، حسن برزگر، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز شیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت علی گوهری، وحید حکیم زاده
*، ابراهیم گلمکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای مختلف پخت بر ویژگیهای ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa) سعیده عربشاهی دلویی
*، نرگس امیدزاده، عادله محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط خشککن خلایی پاششی با ریز ذرهساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی سمانه صادق زاده نماور، رضا امیری چایجان
*، جعفر امیری پریان، محمدعلی زلفی گل
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیمجوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیمجوش کردن ابراهیم تقی نژاد
*، ولی رسولی شربیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی پونه مرادی، محمد گلی
*، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی فرشته سلاجقه، فریبا زینالی
*، محمد علیزاده، ابوالفضل گلشن تفتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسمهای موجود در آب زرشک سیده ندا سیادتی
*، فرشاد صحبت زاده، فهیمه بهروان، مسعود شفافی زنوزیان، فریده طباطبائی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت سارا هدایتی، مهسا مجذوبی، فخری شهیدی
*، آرش کوچکی، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیبزمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا مجتبی قربانعلیزاده، سیمین اسدالهی
*، کاوه زرگری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus افسانه یوسف پور دخانیه
*، رعنا قره لی
چکیده
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH 1025) روح اله محمدی نژاد، سمیرا بهرامیان
*، دانیال کهریزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ سعید میرعرب رضی، علی معتمدزادگان
*، احمد شهیدی، علی رشیدی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب رضا فرهمندفر
*، رضا اسماعیل زاده کناری، مریم اثنی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده مرجان مجدی نسب
*، مرضیه سپیدنامه، منیژه نگهداری فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرینکننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کمکالری و فراسودمند ندا ابراهیمی سرای، افشین جوادی، صمد بدبدک
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت سارا هدایتی، مهسا مجذوبی، فخری شهیدی
*، آرش کوچکی، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری
*، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهای حسی و بافتی شیره انگور شادی بصیری
*، فرزاد غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)