You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون
زیبا جوادزاد، محمود رضازاد باری *، محمد علیزاده، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر یخ‌آب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
محمود ناصری *، مریم نصری، مجید علی پور اسکندانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصاره‌های کنار و هسته خرما
عباس نمدی پور، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، یحیی مقصودلو، علیرضا صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا
آمنه ملکی، حسین احمدی چناربن *، سارا موحد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان
مصطفی محروقی *، محسن قدس روحانی، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت
Sara Movahed, آرتور کالستیانس، علیرضا شهاب لواسانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شاخص‌های کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
احسان مقدس کیا، مهدی نبی پور باربین، زهرا قاسمپور، لطفعلی ناصری، علی احسانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عمل‌کنندگی تخم مرغ
شهره تاتاری *، مصطفی مظاهری تهرانی، الناز میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک
ندا قضاوی *، حمدالله مشتاقی، مجتبی بنیادیان، رویا عابدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پنیر سفید UF کم نمک
علیرضا شهاب لواسانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری
بهزاد ناصحی *، زهرا پایدار، حسن برزگر، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز
شیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت
علی گوهری، وحید حکیم زاده *، ابراهیم گلمکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش‌های مختلف پخت بر ویژگی‌های ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa)
سعیده عربشاهی دلویی *، نرگس امیدزاده، عادله محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر شرایط خشک‌کن خلایی پاششی با ریز ذره‌ساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی
سمانه صادق زاده نماور، رضا امیری چایجان *، جعفر امیری پریان، محمدعلی زلفی گل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم‌جوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیم‌جوش کردن
ابراهیم تقی نژاد *، ولی رسولی شربیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی
پونه مرادی، محمد گلی *، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی
فرشته سلاجقه، فریبا زینالی *، محمد علیزاده، ابوالفضل گلشن تفتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسم‎های موجود در آب زرشک
سیده ندا سیادتی *، فرشاد صحبت زاده، فهیمه بهروان، مسعود شفافی زنوزیان، فریده طباطبائی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت
سارا هدایتی، مهسا مجذوبی، فخری شهیدی *، آرش کوچکی، عسگر فرحناکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیب‌زمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا
مجتبی قربان‌علیزاده، سیمین اسدالهی *، کاوه زرگری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus
افسانه یوسف پور دخانیه *، رعنا قره لی
چکیده  
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH 1025)
روح اله محمدی نژاد، سمیرا بهرامیان *، دانیال کهریزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ
سعید میرعرب رضی، علی معتمدزادگان *، احمد شهیدی، علی رشیدی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب
رضا فرهمندفر *، رضا اسماعیل زاده کناری، مریم اثنی عشری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده
مرجان مجدی نسب *، مرضیه سپیدنامه، منیژه نگهداری فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند
ندا ابراهیمی سرای، افشین جوادی، صمد بدبدک *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت
سارا هدایتی، مهسا مجذوبی، فخری شهیدی *، آرش کوچکی، عسگر فرحناکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب
بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری *، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگی‌های حسی و بافتی شیره انگور
شادی بصیری *، فرزاد غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue