ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۷۰ - ( ۱۳۹۶ )
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
ص. ۱-۱۲
لیلا قاسمی
،
حمیدرضا صمدلوئی
*
،
حسین جلالی
،
شاهرخ قرنجیک
چکیده
(۵۹۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۸۹ دریافت)
بررسی خصوصیات تغذیهای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
ص. ۱۳-۲۵
سیده نرگس مظلومی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(۵۹۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۶ دریافت)
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
ص. ۲۷-۴۵
محمد کاوه
*
چکیده
(۶۹۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۵۳ دریافت)
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
ص. ۴۷-۵۶
غلامحسین حقایق
*
،
اسماعیل عطای صالحی
چکیده
(۶۵۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۲۲ دریافت)
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب
ص. ۵۷-۶۶
غلامحسین حقایق
*
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(۶۲۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۸ دریافت)
بررسی تنوع زیستی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویههای جدا شده از آن
ص. ۶۷-۷۸
چکیده
(۵۹۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۸ دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
ص. ۷۹-۸۹
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(۶۲۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۱ دریافت)
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست
ص. ۹۱-۹۸
مهسا تبری
،
خشایار تبری
،
زهرا سالاری
چکیده
(۵۶۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۷۶ دریافت)
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۹۹-۱۱۲
فاطمه رضاقلی
،
سارا موحد
*
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(۵۱۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۸۷ دریافت)
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
ص. ۱۲۲-۱۱۳
حمید بخش آبادی
،
مرضیه وحدانی
،
معصومه مقیمی
*
،
مسعود بذرافشان
،
شیلان رشیدزاده
،
ابولفضل بوژمهرانی
چکیده
(۴۸۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۰۴ دریافت)
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
ص. ۱۳۴-۱۲۳
ندا آموزیان
،
شهریار شاکری
،
محمود ملکی
،
احمد شاکری
چکیده
(۳۹۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۰ دریافت)
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
ص. ۱۳۵-۱۴۶
میثم اشتری
،
اورنگ خادمی
،
محمود سوف باف سرجمعی
،
حمیده افشار منش
،
محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده
(۴۲۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۵ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
ص. ۱۵۸-۱۴۷
نگین یوسفی
،
فریبا زینالی
*
،
محمد علیزاده خالدآباد
چکیده
(۳۲۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۶ دریافت)
تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
ص. ۱۷۰-۱۵۹
مریم قنادرضایی
،
اکرم آریان فر
*
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۳۷۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۲۱ دریافت)
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
ص. ۱۸۱-۱۷۱
الهام زمانی
،
محمدرضا خانی
*
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(۴۴۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۸۵ دریافت)
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش حجم سنجی گازوگرافی
ص. ۱۸۳-۱۹۱
زهرا کسائی
،
عزیز همایونی راد
*
،
حمیده همایونی راد
چکیده
(۴۳۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۳۶۸ دریافت)
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
ص. ۱۹۳-۲۰۰
مژگان حیدری
،
پیمان مهستی شتربانی
*
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(۳۷۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۰ دریافت)
سینتیک کاهش قندهای احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
ص. ۲۱۱-۲۰۱
حامد بیکی
*
،
ناصر همدمی
،
محمد شاهدی باغ خندان
،
سید امیر حسین گلی
،
جلال پورتقی
،
محمد آریاشاد
چکیده
(۳۶۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۶۷ دریافت)
ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
ص. ۲۲۴-۲۱۳
اعظم حاج محمدی
،
میرخلیل پیروزی فرد
*
،
محمد شاهدی
،
محمد علیزاده
چکیده
(۳۵۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۰۹ دریافت)
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)
ص. ۲۳۶-۲۲۵
مسعود یاورمنش
*
،
فریبا قیامتی یزدی
،
پرنیان پزشکی
چکیده
(۴۱۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۹۴ دریافت)
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
ص. ۲۴۸-۲۳۷
احمد رجایی
،
حسین میرزایی مقدم
*
،
نوشین برادران
چکیده
(۳۹۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۰ دریافت)
خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
ص. ۲۶۲-۲۴۹
هما خدایی
،
نارملا آصفی
*
چکیده
(۳۸۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۹ دریافت)
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
ص. ۲۷۰-۲۶۳
محمد حسین مولایی فر
،
مهرداد نیاکوثری
*
،
محمود امین لاری
چکیده
(۳۶۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۶ دریافت)
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
ص. ۲۸۲-۲۷۱
زهرا حسن نژاد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
هانیه رسولی پیروزیان
*
چکیده
(۴۷۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۸ دریافت)
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
ص. ۲۹۱-۲۸۳
سیما انصاری
،
مسعود یاورمنش
*
چکیده
(۳۲۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۷۲ دریافت)
بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
ص. ۳۰۴-۲۹۳
وجیهه محمودی
*
،
جواد کرامت
،
محمد حجت الاسلامی
،
هومان مولوی
چکیده
(۳۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۷۹ دریافت)
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
ص. ۳۱۴-۳۰۵
سمیرا عیسی زاده رازلیقی
،
مرتضی خمیری
*
،
علیرضا صادقی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(۳۶۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۳۹ دریافت)
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
ص. ۳۲۳-۳۱۵
فخرالدین صالحی
*
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
مریم ساترابی
،
فاطمه سوری
چکیده
(۳۶۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۱۱ دریافت)
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجهفرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجهفرنگی
ص. ۳۳۶-۳۲۵
زهرا غلامی منظور
،
ابراهیم احمدی
*
،
مصطفی کرمی
چکیده
(۳۷۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۰۳ دریافت)
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ص. ۳۴۸-۳۳۷
ساسان قرهنقده
،
حمیدرضا صمدلوئی
*
،
محمود صوتی خیابانی
،
سامان قرهنقده
چکیده
(۴۹۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۸۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS