ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۵ - ( ۱۳۹۵ )
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین
ص. ۱۱-۱
رویا کشنی
*
،
محمود امین لاری
،
مهرداد نیاکوثری
،
عسگر فرحناکی
،
غلامرضا مصباحی
چکیده
(۱۰۱۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۷۸ دریافت)
بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک
ص. ۲۲-۱۳
سیده معصومه عرب
،
سید امیرمحمد مرتضویان
*
،
ابراهیم آزاد نیا
،
رزیتا کمیلی
،
تارا علیمیری
،
مریم نجفی
،
ابولفضل عادلی میرزایی
چکیده
(۹۱۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۲۸ دریافت)
اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی
ص. ۳۱-۲۳
فریده طباطبایی یزدی
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
،
سمیرا مرادی
چکیده
(۹۱۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۲۸ دریافت)
مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۵۱-۳۳
فریده طباطبایی یزدی
*
،
علی الغونه
،
دیاکو خدایی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۹۵۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۳۷ دریافت)
کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن
ص. ۶۷-۵۵
مطهره پیرنیا
،
محمدرضا عدالتیان
*
،
فریده طباطبایی یزدی
،
فخری شهیدی
چکیده
(۸۸۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۷۲ دریافت)
تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی
ص. ۷۹-۶۹
محمد عرفان بهرامی
،
کیوان انصاری
*
،
مسعود هنرور
چکیده
(۷۳۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۳۵ دریافت)
بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی
ص. ۸۹-۸۱
مریم فهیم دانش
*
،
محمد عرفان بهرامی
چکیده
(۹۰۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۵۲ دریافت)
اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
ص. ۱۰۱-۹۱
فواد محمودزاده
،
پیمان قجر بیگی
*
،
رزاق محمودی
،
اصغر محمدپوراصل
چکیده
(۷۶۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۲۸ دریافت)
بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری
ص. ۱۱۳-۱۰۳
سید محمد باقر هاشمی
،
فخری شهیدی
،
سید علی مرتضوی
،
الناز میلانی
*
،
زرین اسحاقی
چکیده
(۶۴۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۵۶ دریافت)
اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر
ص. ۱۲۳-۱۱۵
فاطمه قربانیان
،
آرش کوچکی
*
،
الناز میلانی
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(۵۷۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۲۹ دریافت)
تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم
ص. ۱۳۵-۱۲۵
مهسا مجذوبی
*
،
بهنوش ایمانی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(۵۴۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۹۶ دریافت)
تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری
ص. ۱۴۸-۱۳۷
شیما شاکری
،
غلامرضا مصباحی
،
مهرداد نیاکوثری
*
چکیده
(۷۷۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۱۶ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارههای آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز)
ص. ۱۵۹-۱۴۹
مصطفی شاملو
*
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(۶۱۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۵۸ دریافت)
بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن
ص. ۱۶۶-۱۶۱
حمید راشدی
*
،
علی ایزدی
چکیده
(۵۲۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۹۴ دریافت)
بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز
ص. ۱۷۹-۱۶۷
فاطمه کیان
،
همایون فرهادیان
*
،
شهلا چوبچیان
چکیده
(۶۵۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۶ دریافت)
تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی
ص. ۱۹۲-۱۸۱
سپیده حقیقت خرازی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۵۴۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۹ دریافت)
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی
ص. ۲۰۰-۱۹۳
پیمان آریایی
*
،
مسعود قنبری
،
محمد عبدا. . پور
چکیده
(۶۰۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۷۵ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS