عرب, سیده معصومه, مرتضویان, سید امیرمحمد, آزاد نیا, ابراهیم, کمیلی, رزیتا, علیمیری, تارا, نجفی, مریم, عادلی میرزایی, ابولفضل (2016). بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک. , 13(55), 13-22.
سیده معصومه عرب; سید امیرمحمد مرتضویان; ابراهیم آزاد نیا; رزیتا کمیلی; تارا علیمیری; مریم نجفی; ابولفضل عادلی میرزایی. "بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک". , 13, 55, 2016, 13-22.
عرب, سیده معصومه, مرتضویان, سید امیرمحمد, آزاد نیا, ابراهیم, کمیلی, رزیتا, علیمیری, تارا, نجفی, مریم, عادلی میرزایی, ابولفضل (2016). 'بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک', , 13(55), pp. 13-22.
عرب, سیده معصومه, مرتضویان, سید امیرمحمد, آزاد نیا, ابراهیم, کمیلی, رزیتا, علیمیری, تارا, نجفی, مریم, عادلی میرزایی, ابولفضل بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک. , 2016; 13(55): 13-22.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,442,333
PDF Download5,926,719