ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۴ - ( ۱۳۹۵ )
جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روشهای بیوشیمیایی و مولکولی
ص. ۱۴-۱
فریده طباطبایی یزدی
*
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۸۹۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۷۷ دریافت)
تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما
ص. ۲۴-۱۵
رؤیا کاظمی زاده
،
وجیهه فدائی نوغانی
*
چکیده
(۹۳۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۰۹ دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات
ص. ۳۴-۲۵
وحیده شیخ زاده
،
اسماعیل عطای صالحی
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(۸۱۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۶۲ دریافت)
جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز
ص. ۵۰-۳۵
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سمیرا مرادی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۸۶۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۶۹ دریافت)
تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
ص. ۶۲-۵۱
گیسو ملکی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
،
فاطمه شکرالهی
چکیده
(۹۳۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۳۶ دریافت)
بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های 3B ،6B و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۷۲-۶۳
پیمان قجربیگی
،
ابوالفضل کامکار
*
،
اشرف حاج حسینی
،
علی میثاقی
چکیده
(۷۹۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۳ دریافت)
بررسی مدلسازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی
ص. ۸۳-۷۳
محمد اسماعیلی ادبی
*
،
سید رضا موسوی سیدی
،
داود کلانتری
،
بابک قوامی عدل
چکیده
(۷۷۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۱۷ دریافت)
بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشککن بازگردشی جریان هوای گرم
ص. ۹۳-۸۵
محمد اسماعیلی ادبی
*
،
سید رضا موسوی سیدی
،
داود کلانتری
،
احمد تقی زاده
چکیده
(۶۵۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۸۸ دریافت)
بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی
ص. ۱۰۴-۹۵
سیده مرضیه میرزائی
،
علی محمدی ثانی
*
چکیده
(۷۲۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۹۲ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتریهای آغازگر ماست و عصاره کمبوجا
ص. ۱۱۹-۱۰۵
مهسا مکوندی
،
وجیهه فدائی نوغانی
*
،
کیانوش خسروی دارانی
چکیده
(۶۲۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۵۴ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف
ص. ۱۳۳-۱۲۱
نرجس گرجی
،
محمد تقی گلمکانی
*
،
غلامرضا مصباحی
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمد هادی اسکندری
،
سارا مزیدی
چکیده
(۶۰۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۵۸ دریافت)
بررسی سینتیک خشک شدن پسته رقم کله قوچی در خشک کن چرخشی هوشمند جدید تحت خلاء
ص. ۱۴۳-۱۳۵
سجاد نادری پاریزی
*
،
بابک بهشتی
،
امیدرضا روستاپور
چکیده
(۶۲۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۴۱ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات
ص. ۱۵۳-۱۴۵
مریم عجم
،
راضیه نیازمند
*
،
اشرف گوهری اردبیلی
چکیده
(۵۵۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۹۵ دریافت)
بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم ، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس(Carassiu sauratus) تالاب بین المللی بندرانزلی
ص. ۱۶۳-۱۵۵
علی اصغر خانی پور
*
،
مینا احمدی
،
مینا سیف زاده
،
قربان زارع گشتی
،
کامران زلفی نژاد
چکیده
(۶۱۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۸ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها
ص. ۱۷۶-۱۶۵
رضوان مفیدی
*
،
محمد سعید یارمند
،
محمد امین محمدی فر
،
رضا افشینپژوه
،
وحید جمالی ماربینی
چکیده
(۶۴۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۶۵ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری
ص. ۱۸۹-۱۷۷
کاظم علیرضالو
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفر فرج نیا
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(۵۶۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۳۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS