ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۴، شماره ۱۳ - ( ۱۳۸۶ )
بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلیاتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه)
ص. ۱۰-۱
چکیده
(۳۰۹۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۱۶۱ دریافت)
مطالعه باقیمانده انرو فلوکساسین در بافت های مرغ گوشتی بوسیله HPLC
ص. ۱۷-۱۱
چکیده
(۵۳۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۴۸ دریافت)
بهینه سازی تولید دوغ سنتی به روش صنعتی با استفاده از حداکثر میزان آب پنیر
ص. ۲۹-۱۹
چکیده
(۹۴۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۹۸ دریافت)
بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیردر جایگزینی شیر خشک
ص. ۳۸-۳۱
چکیده
(۶۲۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۲۰ دریافت)
ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی عسل های تجاری تولید شده در شهرستان ارومیه
ص. ۴۵-۳۹
چکیده
(۵۱۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۳۸ دریافت)
کارآیی راکتور هوای بالا رونده در تولید پروتئین تک یاخته از آب پنیر
ص. ۵۶-۴۷
چکیده
(۵۴۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۱ دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه نخود
ص. ۶۶-۵۷
چکیده
(۵۶۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۰۳۳ دریافت)
بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان وکانولا
ص. ۷۶-۶۷
چکیده
(۷۰۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۲۲۵ دریافت)
مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا
ص. ۸۴-۷۷
چکیده
(۵۳۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۲۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS