ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۵۴ - ( ۱۴۰۳ )
بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن
ص. ۱۴-۱
10.22034/FSCT.21.154.1
علی فروهر
،
حامد صابریان
*
،
محسن ابراهیمی همتی کیخواه
چکیده
(۱۳۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲۱ دریافت)
مطالعه فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره مرزه ریشنگری بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ در دمای یخچالی
ص. ۳۵-۱۵
10.22034/FSCT.21.154.15
مینا تذکری
،
امیرعلی انوار
*
،
حسن حامدی
،
نکیسا سهرابی حقیقت دوست
چکیده
(۱۱۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۰۰ دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصارههای برگ و میوه انگور وحشی
ص. ۴۸-۳۷
10.22034/FSCT.21.154.37
مریم مهاجرانی
*
،
رحمان حسین زاده
،
رویا مقیمی
،
بنفشه اسماعیلی
چکیده
(۱۱۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۹ دریافت)
بررسی تاثیر نانولیپوزومهای حاوی آسکوربیل پالمیتات بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۶۴-۵۰
10.22034/FSCT.21.154.50
حمید بخش آبادی
*
،
محمد گنجه
،
زینب رستمی
،
علی منصورنیا
،
سید مهدی حسینی
چکیده
(۱۰۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۲۲ دریافت)
ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توسط صمغ آمونیاکوم غنی شده با نانوسلنیوم: بررسی میزان زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و دوره نگهداری
ص. ۷۸-۶۶
10.22034/FSCT.21.154.66
عزیز همایونی راد
،
بهزاد ابراهیمی
*
چکیده
(۱۰۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۰۹ دریافت)
محتوای غذایی و معدنی قارچ Inocutis levis و فعالیت آنتیاکسیدانی میسلیوم تخمیرشده آن
ص. ۸۹-۷۹
10.22034/FSCT.21.154.78
محدثه مقدم
،
معصومه قبادنژاد
*
،
مهدی مریدی فریمانی
چکیده
(۱۱۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۱۶ دریافت)
تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
ص. ۱۰۶-۹۰
10.22034/FSCT.21.154.90
رویا نوری
،
علیرضا فرجی
*
،
فریبا نقی پور
چکیده
(۱۳۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۹ دریافت)
خشککردن سیب با استفاده از خشککن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی
ص. ۱۲۷-۱۰۷
10.22034/FSCT.21.154.107
شادی یوسفی
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
حسین درویشی
،
امان محمد ضیایی فر
،
هیمن نوربخش
چکیده
(۱۱۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۰۹ دریافت)
ارزیابی فراوانی باکتری های ویبریو کلرا جدا شده از آب و سبزیجات و حضور ژن های حدّت و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در استان قم
ص. ۱۳۸-۱۲۸
10.22034/FSCT.21.154.128
سمیه کرمانی
،
مجتبی بنیادیان
*
،
سعید شمس
،
حمدالله مشتاقی
چکیده
(۱۱۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۶۱ دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی
ص. ۱۵۰-۱۳۹
10.22034/FSCT.21.154.139
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(۱۰۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۹ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و کنترل رشد قارچهای عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale)
ص. ۱۶۲-۱۵۱
10.22034/FSCT.21.154.151
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
محمدرضا زارع بوانی
،
فاطمه برنا
چکیده
(۱۱۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۵۷ دریافت)
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکالهای آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروههای عاملی زیست فعال
ص. ۱۷۲-۱۶۳
10.22034/FSCT.21.154.163
پریسا قاسمی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(۱۰۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۲۸ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۱۸۳-۱۷۳
10.22034/FSCT.21.154.173
پریسا قاسمی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(۱۱۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۵۶ دریافت)
جداسازی و شناسایی سویه Limosilactobacillus fermentum ARD2 از ماست محلی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن
ص. ۲۰۱-۱۸۴
10.22034/FSCT.21.154.184
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمدامین مهرنیا
،
حسین جوینده
،
فاطمه مطوری
چکیده
(۱۱۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۳۵ دریافت)
بررسی مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز
ص. ۲۱۱-۲۰۲
10.22034/FSCT.21.154.202
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
محمدرضا زارع بوانی
،
فاطمه برنا
چکیده
(۱۱۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۷۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS