ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۴۷ - ( ۱۴۰۳ )
شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری
ص. ۱۵-۱
10.22034/FSCT.21.147.1
سکینه یگانه
*
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(۱۶۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۵۱ دریافت)
بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا
ص. ۳۳-۱۶
10.22034/FSCT.21.147.16
حسن شرکایی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
مصطفی قاسمی
*
،
سمیه رستگار
چکیده
(۱۸۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۰۰ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی
ص. ۴۴-۳۴
10.22034/FSCT.21.147.34
معصومه خانجانی
،
پیمان آریایی
*
،
لیلا نجفیان
،
مهرو اسماعیلی
چکیده
(۱۶۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۴ دریافت)
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل
ص. ۵۹-۴۵
10.22034/FSCT.21.147.45
راحیل فائزی خواه
*
،
احمد پدرام نیا
،
محمد آرمین
چکیده
(۱۶۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۶۸ دریافت)
مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی
ص. ۶۹-۶۰
10.22034/FSCT.21.147.57
محمدرضا پورقیومی
،
کمال غلامیپور فرد
،
سارا قرخزاده
*
چکیده
(۱۷۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۹ دریافت)
ایجاد یک سیستم کارشناس برای تعیین ویژگیهای مورد اندازهگیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی
ص. ۸۳-۷۰
10.22034/FSCT.21.147.70
مریم ابراهیمی
،
روح الله کریمی
*
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
نرجس آقاجانی
،
علیرضا شایگان فر
چکیده
(۱۷۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۴ دریافت)
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروبزدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری
ص. ۹۹-۸۴
10.22034/FSCT.21.147.84
فاطمه سلطانی
،
ابراهیم احمدی
*
،
احمد نورمحمدی
چکیده
(۱۹۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۲ دریافت)
تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی
ص. ۱۱۳-۱۰۰
10.22034/FSCT.21.147.100
فاطمه خاکپور
*
،
ژیار حیدری
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۱۵۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۲ دریافت)
استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
ص. ۱۳۰-۱۱۴
10.22034/FSCT.21.147.114
فاطمه خاکپور
*
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۱۸۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۳ دریافت)
بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ
ص. ۱۴۵-۱۳۱
10.22034/FSCT.21.147.131
مریم قلی پور طبری
*
،
شبنم حمزه
چکیده
(۱۷۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۱ دریافت)
فیلم زیستتخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
ص. ۱۶۱-۱۴۶
10.22034/FSCT.21.147.146
فاطمه خاکپور
*
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۱۶۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۳ دریافت)
غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد
ص. ۱۷۳-۱۶۲
10.22034/FSCT.21.147.162
آنسه صالحی
،
زینب رفتنی امیری
*
،
علی معتمدزادگان
،
آسیه حسن زاده
چکیده
(۱۶۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۴۲ دریافت)
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیمهای آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ
ص. ۲۰۵-۱۸۷
10.22034/FSCT.21.147.187
فائزه فرزانفر
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
سید حسین حسینی قابوس
،
شیما کاوه
چکیده
(۱۷۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۷ دریافت)
شناسایی و اولویتبندی مسائل راهبردی صنعت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل
ص. ۲۲۳-۲۰۶
10.22034/FSCT.21.147.206
علی حسنوند
*
چکیده
(۱۹۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۸۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS