ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۴۵ - ( ۱۴۰۲ )
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارههای اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ
ص. ۲۲-۱
10.22034/FSCT.20.145.1
عبدالواحد صفرزایی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
رضا فرهمندفر
،
علیرضا خلیقی مهر
چکیده
(۲۰۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۰۹ دریافت)
روغن دانه خار مریم (marianum Silybum) به عنوان منبع روغنی جدید خوراکی
ص. ۳۴-۲۳
10.22034/FSCT.20.145.23
سارا فرامرزی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
ابراهیم افخمی سرای
،
مهری داخته هارونی
چکیده
(۲۱۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۵۶ دریافت)
جزءبهجزءسازی دو مرحلهای چربی دنبه گوسفندی و شترمرغ به روش خشک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اجزای آن
ص. ۵۴-۳۵
10.22034/FSCT.20.145.35
مریم عبداللهی
،
Amir Goli
*
،
نفیسه سلطانی زاده
چکیده
(۱۸۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۱ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسولهای Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آبپنیر
ص. ۷۳-۵۵
10.22034/FSCT.20.145.55
سید سعید سخاوتی زاده
*
،
فرحناز احمدی زادگان
،
حمید رضا محمودیان فرد
،
محسن عابدی
چکیده
(۱۶۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۶ دریافت)
تاثیر افزودن کربوکسیمتیلسلولز و مونتموریلونیت بر خواص فیزیکی-شیمیایی و حرارتی فیلم زیستتخریبپذیر موسیلاژ دانه ریحان
ص. ۸۶-۷۴
10.22034/FSCT.20.145.74
مرضیه قمی مرزدشتی
،
یونس زاهدی
*
چکیده
(۱۶۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۳ دریافت)
بررسی ویژگیهای حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای
ص. ۹۸-۸۷
10.22034/FSCT.20.145.87
حسین جوینده
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(۱۷۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۰ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. ۱۱۰-۹۹
10.22034/FSCT.20.145.99
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۱۶۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۰ دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاهدانه بر برخی از باکتریهای بیماریزا و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کلرامفنیکل
ص. ۱۲۱-۱۱۱
10.22034/FSCT.20.145.111
علی زمانپور بروجنی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمدامین مهرنیا
،
محمد نوشاد
،
محمد حجتی
چکیده
(۱۸۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۸ دریافت)
کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی
ص. ۱۳۸-۱۲۲
10.22034/FSCT.20.145.122
محمدرضا زارع بوانی
*
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
حسین جوینده
چکیده
(۱۷۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۴ دریافت)
استفاده از پیشتیمار مایکروویو برای افزایش سرعت انتقال جرم در طول فرآیند خشککردن برشهای هویج
ص. ۱۴۸-۱۳۹
10.22034/FSCT.20.145.139
فخرالدین صالحی
*
،
کیمیا گوهرپور
،
هلیا رضوی کامران
چکیده
(۱۸۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۱ دریافت)
اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) در طی انبارمانی
ص. ۱۶۹-۱۴۹
10.22034/FSCT.20.145.149
مجید دوستی میرقائد
،
محمدرضا زارع بوانی
*
چکیده
(۱۸۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۹ دریافت)
انکپسولاسیون اسانس روغن دانه کتان و اکالیپتوس با استفاده از الکتروریسی
ص. ۱۸۷-۱۷۰
10.22034/FSCT.20.145.170
سارا دانشمند
،
محمد امین میری
*
،
فاطمه نورا
چکیده
(۲۰۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۶ دریافت)
کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصارههای هسته رقم خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین
ص. ۲۰۷-۱۸۸
10.22034/FSCT.20.145.188
عبدالواحد صفرزائی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
*
،
احمد مهرآوران
،
حامد فنایی
چکیده
(۱۷۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۷۴ دریافت)
تثبیت کووالانت بتا گالاکتوزیداز آسپرژیلوس اوریزه و پروتئاز باسیلوس لیکنی فورمیس بر آمینو- نانولوله های کربنی چند دیواره ای
ص. ۲۲۵-۲۰۸
10.22034/FSCT.20.145.208
آلان یاسین طاهر
،
محمد علیزاده خالدآباد
*
،
یعقوب اصلان
چکیده
(۱۶۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۵ دریافت)
فیلم زیستتخریب پذیر برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
ص. ۲۳۹-۲۲۶
10.22034/FSCT.20.145.226
اکرم خاکپور
*
،
محمود رضازاد باری
،
سجاد پیرسا
،
فاطمه خاکپور
چکیده
(۱۶۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS