ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۳۹ - ( ۱۴۰۲ )
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کمچرب
ص. ۱۲-۱
10.22034/FSCT.20.139.1
احلام بوحمید
،
حسین جوینده
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(۱۶۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۷ دریافت)
استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آبنبات ژلهای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن
ص. ۳۴-۱۴
10.22034/FSCT.20.139.34
نگین بیگلربیگی
،
سمیه رحیمی
*
چکیده
(۱۷۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۲۵ دریافت)
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) بهوسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان
ص. ۵۹-۳۵
10.22034/FSCT.20.139.35
آیسان ایزانلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
چکیده
(۱۶۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۱۸ دریافت)
ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله
ص. ۷۸-۶۱
10.22034/FSCT.20.139.68
معصومه یوسفی
،
مهسا تبری
*
،
حمید توکلی پور
،
سیروس بیدریغ
چکیده
(۱۶۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۲ دریافت)
توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلالهای یونی مغناطیسی برای اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیکهای تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. ۹۲-۷۹
10.22034/FSCT.20.139.79
جلیل خندقی
،
محمدرضا افشار مقدم
،
صمد وجدی حکم آباد
*
چکیده
(۱۶۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۱۳ دریافت)
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین
ص. ۱۰۹-۹۳
10.22034/FSCT.20.139.93
شادی رجبی مقدم
،
رضوان شاددل
*
چکیده
(۱۸۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۸۶ دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)
ص. ۱۲۷-۱۱۰
10.22034/FSCT.20.139.110
نوشین نوشیروانی
*
،
عاطفه محبی
چکیده
(۱۷۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۱۰ دریافت)
شناسایی و تعیین میزان فیتواسترولها در ماستهای توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی
ص. ۱۳۷-۱۲۹
10.22034/FSCT.20.139.129
حسام صادقی
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(۱۶۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۸ دریافت)
جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی
ص. ۱۴۸-۱۳۸
10.22034/FSCT.20.139.138
سوده یوسفی فخر
،
نفیسه دعوتی
*
،
داریوش مینایی تهرانی
چکیده
(۱۷۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۸۶ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالودهی سینبیوتیک حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری
ص. ۱۶۴-۱۴۹
10.22034/FSCT.20.139.164
غزال نصرتی
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۱۷۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۶ دریافت)
تأثیر نمکهای قلیایی و عصاره پوست بادامزمینی بر ویژگیهای کیفی بادامزمینی روکشدار سرخشده و روغن استفادهشده در فرآیند سرخکردن
ص. ۱۷۹-۱۶۵
10.22034/FSCT.20.139.165
المیرا بنیادلو
،
افشین جعفرپور
*
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(۱۶۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۷۱ دریافت)
تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم
ص. ۱۸۹-۱۸۰
10.22034/FSCT.20.139.180
آرمین عارفی مینا آباد
،
Mahsa Tabari
*
چکیده
(۱۵۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۳ دریافت)
ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توتفرنگی
ص. ۱۹۹-۱۹۰
10.22034/FSCT.20.139.190
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
حسین جوینده
چکیده
(۱۷۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۸۶ دریافت)
ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینههای تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبتهای مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا
ص. ۲۱۹-۲۰۱
10.22034/FSCT.20.139.201
مناف صابری
،
سولماز صارم نژاد
،
مصطفی سلطانی
*
،
علیرضا فرجی
چکیده
(۱۷۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۵۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک کن پاششی
ص. ۲۳۳-۲۲۰
10.22034/FSCT.20.139.220
امیر ثابتی
،
ابوالفضل فدوی
*
،
سعیده عربشاهی دلوئی
،
ابوالقاسم سراج
،
طاهر شاهی
چکیده
(۱۵۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۸۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS