ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 139 - ( 1402 )
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کمچرب
ص. 12-1
10.22034/FSCT.20.139.1
احلام بوحمید
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(952 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(871 دریافت)
استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آبنبات ژلهای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن
ص. 34-14
10.22034/FSCT.20.139.34
نگین بیگلربیگی
،
سمیه رحیمی
چکیده
(980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1730 دریافت)
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) بهوسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان
ص. 59-35
10.22034/FSCT.20.139.35
آیسان ایزانلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1484 دریافت)
ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله
ص. 78-61
10.22034/FSCT.20.139.68
معصومه یوسفی
،
مهسا تبری
،
حمید توکلی پور
،
سیروس بیدریغ
چکیده
(925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(987 دریافت)
توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلالهای یونی مغناطیسی برای اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیکهای تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 92-79
10.22034/FSCT.20.139.79
جلیل خندقی
،
محمدرضا افشار مقدم
،
صمد وجدی حکم آباد
چکیده
(920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1437 دریافت)
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین
ص. 109-93
10.22034/FSCT.20.139.93
شادی رجبی مقدم
،
رضوان شاددل
چکیده
(1104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1848 دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)
ص. 127-110
10.22034/FSCT.20.139.110
نوشین نوشیروانی
،
عاطفه محبی
چکیده
(955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2370 دریافت)
شناسایی و تعیین میزان فیتواسترولها در ماستهای توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی
ص. 137-129
10.22034/FSCT.20.139.129
حسام صادقی
،
محمد حسین موثق
چکیده
(916 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(558 دریافت)
جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی
ص. 148-138
10.22034/FSCT.20.139.138
سوده یوسفی فخر
،
نفیسه دعوتی
،
داریوش مینایی تهرانی
چکیده
(1056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1538 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالودهی سینبیوتیک حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری
ص. 164-149
10.22034/FSCT.20.139.164
غزال نصرتی
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
،
محمد نوشاد
چکیده
(925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1790 دریافت)
تأثیر نمکهای قلیایی و عصاره پوست بادامزمینی بر ویژگیهای کیفی بادامزمینی روکشدار سرخشده و روغن استفادهشده در فرآیند سرخکردن
ص. 179-165
10.22034/FSCT.20.139.165
المیرا بنیادلو
،
افشین جعفرپور
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1622 دریافت)
تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم
ص. 189-180
10.22034/FSCT.20.139.180
آرمین عارفی مینا آباد
،
Mahsa Tabari
چکیده
(808 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1284 دریافت)
ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توتفرنگی
ص. 199-190
10.22034/FSCT.20.139.190
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
حسین جوینده
چکیده
(969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1744 دریافت)
ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینههای تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبتهای مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا
ص. 219-201
10.22034/FSCT.20.139.201
مناف صابری
،
سولماز صارم نژاد
،
مصطفی سلطانی
،
علیرضا فرجی
چکیده
(1075 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1508 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک کن پاششی
ص. 233-220
10.22034/FSCT.20.139.220
امیر ثابتی
،
ابوالفضل فدوی
،
سعیده عربشاهی دلوئی
،
ابوالقاسم سراج
،
طاهر شاهی
چکیده
(813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1423 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS