ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۳۷ - ( ۱۴۰۲ )
اثرات فرآیندهای کباب کردن و مایکروویو در pH های مختلف بر میزان بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکلین و سولفادیازین در گوشت مرغ
ص. ۱۸-۱
10.22034/FSCT.20.137.1
محمدتقی حیدریان
،
محمدرضا خانی
*
،
اشکان جبلی جوان
،
علیرضا رحمن
چکیده
(۲۱۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۸۷ دریافت)
کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخصهای رنگسنجی
ص. ۳۴-۱۹
10.22034/FSCT.20.137.19
آوا دلیری
،
حمید توکلی پور
*
،
بهنام مهدوی
،
محمدرضا سعیدی اصل
،
امیرحسین الهامی راد
چکیده
(۱۷۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۸۷ دریافت)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا
ص. ۴۸-۳۵
10.22034/FSCT.20.137.35
هانیه ناصری
،
ابوالفضل فدوی
*
،
سیده زهرا سید النگی
چکیده
(۱۶۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۸ دریافت)
امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس)
ص. ۵۹-۴۹
10.22034/FSCT.20.137.49
آزاده رشیدی مهر
،
پریسا فلاحی
،
عزیزاله زرگران
،
فاطمه اسفرجانی
،
مریم امیراحمدی
،
سهیل اسکندری
*
چکیده
(۱۸۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۶۶ دریافت)
اثرات بسته بندی با فیلم پلیاتیلنی پوششدهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کمرطوبت
ص. ۷۳-۶۰
10.22034/FSCT.20.137.60
الهه جهدکاران
،
ابراهیم حسینی
*
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(۱۶۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۲۳ دریافت)
گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی
ص. ۸۷-۷۴
10.22034/FSCT.20.137.74
فوژان بدیعی
*
،
ناصر بوذری
،
فروغ شواخی
،
زهرا رفیعی درسنگی
چکیده
(۱۶۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۵۳ دریافت)
فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی
ص. ۹۹-۸۸
10.22034/FSCT.20.137.88
حسن نجفزاده
،
سعید مشکینی
،
مهسا یوسفی
،
حامد حسن زاده اوچتپه
*
چکیده
(۱۶۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۲ دریافت)
تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله
ص. ۱۱۰-۱۰۰
10.22034/FSCT.20.137.100
محمدرضا پژوهی الموتی
،
بهناز بازرگانی گیلانی
*
،
فرزانه ایزدی
چکیده
(۱۸۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۶ دریافت)
تولید بیوپلیمر زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بستهبندی فیله مرغ
ص. ۱۲۸-۱۱۱
10.22034/FSCT.20.137.111
فرزانه کرمعلی
،
مریم اثنی عشری
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۱۸۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۰۴ دریافت)
تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۱۴۱-۱۲۹
10.22034/FSCT.20.137.129
محمد منصور سمیع
،
آریو امامی فر
*
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۱۸۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۴۰ دریافت)
مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر شاخص های حسی، میکروبی و شیمیایی ماهی سی باس آسیایی )(1790Bloch,) ( Lates calcarife نگهداری شده در یخچال
ص. ۱۵۵-۱۴۳
10.22034/FSCT.20.137.143
حکیمه فکراندیش
،
انیسه جمشیدی
*
،
ماندانا شمسی زاده
چکیده
(۱۴۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۱۹ دریافت)
: تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ساختاری نشاستههای استخراج شده از حبوبات مختلف
ص. ۱۹۰-۱۵۶
10.22034/FSCT.20.137.156
محمدکاظم حیدریان
،
علیرضا حیدریان
،
سیدعلی مرتضوی
*
چکیده
(۱۹۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۸۳ دریافت)
مدلسازی تولید زیستتوده میکروبی توسط لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 جدا شده از ترخینه در بستر لجن لبنی بهوسیله روش سطح پاسخ (RSM)
ص. ۲۰۹-۱۹۱
10.22034/FSCT.20.137.191
علیرضا حیدریان
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
فرشته فلاح
چکیده
(۱۷۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۴۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده با مخمر نانوایی غیر فعال
ص. ۲۲۹-۲۱۰
10.22034/FSCT.20.137.210
محمد آزادی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
حسین آزادی
،
احمد احتیاطی
چکیده
(۱۸۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۰۶ دریافت)
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسلهای استان مازندران در مقایسه با نمونههای تجاری
ص. ۲۴۳-۲۳۰
10.22034/FSCT.20.137.230
عادل حاجیان تیلکی
،
reza esmaeilzadeh kenari
*
،
رضا فرهمندفر
،
راضیه رضوی
چکیده
(۱۶۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۰۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS