ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۳۱ - ( ۱۴۰۱ )
بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری
ص. ۱۶-۱
10.22034/FSCT.19.131.1
داود داودی
،
نادر حبیبی
*
،
امیر دارائی گرمه خانی
،
عبدالرحمان رحیمی
چکیده
(۲۶۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۲ دریافت)
بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگیهای آب پرتقال
ص. ۲۹-۱۷
10.22034/FSCT.19.131.17
بهاره صدر
،
آیناز علیزاده
*
،
مهناز طبیبی آذر
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(۲۰۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۸ دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکنندهی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی
ص. ۴۴-۳۱
10.22034/FSCT.19.131.31
مسعود یقبانی
*
چکیده
(۲۲۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۹ دریافت)
تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیهای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus)
ص. ۵۷-۴۵
10.22034/FSCT.19.131.45
آیدین شکاری
،
رحیم نقشی بند حسنی
*
،
مرتضی سلیمانی اقدم
چکیده
(۲۱۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۷ دریافت)
ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکیوشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد
ص. ۷۰-۵۹
10.22034/FSCT.19.131.59
فریبا حدیدی
،
علی گنجلو
*
،
محمد هادی فکور
چکیده
(۲۲۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۷ دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی
ص. ۸۱-۷۱
10.22034/FSCT.19.131.71
مرضیه اسلامی
،
حسن برزگر
*
،
بهزاد ناصحی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۳۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۷ دریافت)
استفاده از روش انفیس برای مدلسازی فرآیند خشککردن صمغ دانه "به" با خشککن فروسرخ
ص. ۹۰-۸۳
10.22034/FSCT.19.131.83
نوید گودینی
،
اشرف گوهری اردبیلی
*
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۲۰۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۲۲ دریافت)
تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی
ص. ۹۹-۹۱
10.22034/FSCT.19.131.91
نگین غظنفری
،
فرشته فلاح
،
علیرضا وسیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
چکیده
(۲۳۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۹۳ دریافت)
بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۱۱۵-۱۰۱
10.22034/FSCT.19.131.101
بهاره گودرزی شمس آبادی
،
محمدامین مهرنیا
*
،
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(۲۴۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۳ دریافت)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی
ص. ۱۲۹-۱۱۷
10.22034/FSCT.19.131.117
فاطمه سلامت
،
مسعود دزیانی
*
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(۲۰۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۲ دریافت)
بررسی اثرات افزودن آنزیمهای گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ
ص. ۱۴۲-۱۳۱
10.22034/FSCT.19.131.131
امید میرزایی تاش
،
مهدی قره خانی
*
،
حمید میرزایی
،
افشین جوادی
چکیده
(۲۳۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۱ دریافت)
استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول
ص. ۱۵۹-۱۴۳
10.22034/FSCT.19.131.143
سکینه یگانه
*
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(۲۰۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۸ دریافت)
بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن
ص. ۱۷۲-۱۶۱
10.22034/FSCT.19.131.161
آرزو افتخاری یزدی
،
احمد پدرام نیا
*
،
فریبا نقی پور
،
امیر حسین الهامی راد
،
رضا سعیدی اصل
چکیده
(۲۳۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۴ دریافت)
مدلسازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش حرارتدهی مقاومتی عصاره غازیاغی
ص. ۱۸۶-۱۷۳
10.22034/FSCT.19.131.173
زینب حسنلوفرد
،
مهدی قره خانی
،
محسن زندی
*
،
لیلا روفه گری نژاد
،
علی گنجلو
چکیده
(۲۲۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۸۳ دریافت)
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)
ص. ۱۹۸-۱۸۷
10.22034/FSCT.19.131.187
بنفشه مهیمنی
،
شیلا صفائیان
*
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(۲۳۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۰۱ دریافت)
بهینهسازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخشهای مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده
ص. ۲۱۰-۱۹۹
10.22034/FSCT.19.131.199
صدیقه شیخیانی
،
کاوه رحمانی فرح
*
،
مهدی نیکو
،
فرزانه نوری
،
احمد قره خانی
چکیده
(۱۹۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۵۷ دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC
ص. ۲۲۲-۲۱۱
10.22034/FSCT.19.131.211
سیدرضا موسوی
،
علی نجفی
*
،
هما بقایی
چکیده
(۲۰۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۳ دریافت)
ویژگیهای شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ
ص. ۲۳۱-۲۲۳
10.22034/FSCT.19.131.223
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۰۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۱ دریافت)
تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده
ص. ۲۴۶-۲۳۳
10.22034/FSCT.19.131.233
سلوا رنجبر واثق
،
جواد حصاری
*
،
سید هادی پیغمبردوست
،
حسن محرمپور
،
صمد بدبدک
چکیده
(۲۳۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۲ دریافت)
بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن
ص. ۲۵۹-۲۴۷
10.22034/FSCT.19.131.247
بهاره صحرائیان
،
سیدعلی مرتضوی
*
،
مهدی کریمی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محبت محبی
چکیده
(۲۱۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۳ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه
ص. ۲۷۳-۲۶۱
10.22034/FSCT.19.131.261
عطیه طباطباییان
،
علی نجفی
*
،
لیلا نوری
چکیده
(۲۳۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۴۳ دریافت)
تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگبو و رزماری بر رفتار برخی از شاخصهای شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقرهای نگهداری شده در دمای یخچال
ص. ۲۸۹-۲۷۵
10.22034/FSCT.19.131.275
جلال اعلا
،
محمد احمدی
*
،
لیلا گلستان
،
سیداحمد شهیدی
،
نبی شریعتی فر
چکیده
(۲۲۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۶۸ دریافت)
تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم
ص. ۳۰۱-۲۹۱
10.22034/FSCT.19.131.291
ریحانه کاوند
،
مرجانه صداقتی
*
،
نرگس مورکی
چکیده
(۲۲۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۶ دریافت)
تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول
ص. ۳۱۷-۳۰۳
10.22034/FSCT.19.131.303
سکینه یگانه
*
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(۲۳۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۷ دریافت)
تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینیفورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگیهای ساختاری و ضدمیکروبی آن
ص. ۳۳۰-۳۱۹
10.22034/FSCT.19.131.319
امین خلیلی
،
محمود رضازاد باری
*
،
سعید حسامی تکلو
،
صابر Amiri
چکیده
(۲۲۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۵ دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه
ص. ۳۴۲-۳۳۱
10.22034/FSCT.19.131.331
فاطمه محدثی خراسانی
،
سیده شیما یوسفی
*
،
وریا ویسانی
چکیده
(۲۱۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۳ دریافت)
بهینهسازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ
ص. ۳۵۵-۳۴۳
10.22034/FSCT.19.131.343
نیلوفر صالحیان لنجی
،
مهشید جهادی
*
،
میترا عطاآبادی
چکیده
(۲۳۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۴ دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی
ص. ۳۷۱-۳۵۷
10.22034/FSCT.19.131.357
حامد صابریان
*
چکیده
(۱۶۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲۲ دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما
ص. ۳۸۶-۳۷۳
10.22034/FSCT.19.131.373
سیده پریناز مبصری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
حسین ثابت سروستانی
چکیده
(۲۱۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۹۲ دریافت)
بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۳۹۹-۳۸۷
10.22034/FSCT.19.131.387
فائزه فرهنگ دهقان
،
مریم مصلحی شاد
*
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(۱۹۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS