ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۳۰ - ( ۱۴۰۱ )
تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر
ص. ۹-۱
10.22034/FSCT.19.130.1
سید مهدی حسینی بحری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۲۲۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۰ دریافت)
بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آبگیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیهای و حسی بیسکویت
ص. ۲۲-۱۱
10.22034/FSCT.19.130.11
ماندانا طایفه
*
،
آیناز علیزاده
،
میترا صوفی
چکیده
(۲۳۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۹ دریافت)
تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری
ص. ۳۵-۲۳
10.22034/FSCT.19.130.23
الناز تقی زاده
،
فرزانه عبدالملکی
*
،
انوشه شریفان
چکیده
(۲۵۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۸ دریافت)
غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی
ص. ۴۶-۳۷
10.22034/FSCT.19.130.37
فاطمه حسینی
،
محمدباقر حبیبی نجفی
*
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(۲۰۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۹۷ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان
ص. ۵۹-۴۷
10.22034/FSCT.19.130.47
فرناز قاسم زاده
،
اکرم شریفی
*
چکیده
(۲۱۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۸۱ دریافت)
تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. ۷۱-۶۱
10.22034/FSCT.19.130.61
محسن صهبایی
،
سید محمد علی رضوی
*
چکیده
(۲۲۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۶۳ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت
ص. ۸۳-۷۳
10.22034/FSCT.19.127.73
فاطمه شلمزاری
،
زهرا ارجائی
*
چکیده
(۲۵۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۸۷ دریافت)
تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیونهای حاصل
ص. ۹۵-۸۵
10.22034/FSCT.19.130.85
فاطمه حیدری
،
سید مهدی جعفری
*
،
امان محمد ضیائی فر
،
نیکلاس آنتون
چکیده
(۲۳۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۶ دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین
ص. ۱۰۹-۹۷
10.22034/FSCT.19.130.97
سیده معصومه هاشمی نیا
*
،
منیژه جمشیدی
چکیده
(۲۳۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۸ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین
ص. ۱۲۰-۱۱۱
10.22034/FSCT.19.130.111
پریا کلانی
،
سارا جعفریان
*
،
محمد حسین عزیزی
،
غلامحسن اسدی
،
لیلا روزبه نصیرایی
چکیده
(۲۲۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۹۴ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز
ص. ۱۲۹-۱۲۱
10.22034/FSCT.19.130.121
هانیه محمدی جارچلو
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
هادی الماسی
چکیده
(۲۰۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۶ دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات
ص. ۱۴۲-۱۳۱
10.22034/FSCT.19.130.131
فاطمه ساداتی خادر
،
الهام مهدیان
*
،
اسماعیل عطای صالحی
،
رضا کاراژیان
چکیده
(۲۲۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۲ دریافت)
کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصارهها
ص. ۱۵۳-۱۴۳
10.22034/FSCT.19.130.143
سحر گلچین
،
بهاره حاجی رستملو
*
،
زهره دیدار
،
محسن وظیفه دوست
،
مرتضی محمدی
چکیده
(۲۳۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۱ دریافت)
بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی
ص. ۱۶۹-۱۵۵
10.22034/FSCT.19.130.155
سمانه رجبی
،
سپیده بهرامی
*
،
محمد عبدالهیان نوقابی
چکیده
(۲۳۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۱ دریافت)
بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی
ص. ۱۸۱-۱۷۱
10.22034/FSCT.19.130.171
مریم محمدی زاده
،
آرام بستان
*
،
رسول کدخدایی
چکیده
(۲۵۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۰ دریافت)
مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن
ص. ۱۹۵-۱۸۳
10.22034/FSCT.19.130.183
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
جمشید فرمانی
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۲۲۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۵ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانیدرید
ص. ۲۱۲-۱۹۷
10.22034/FSCT.19.130.197
سحر محمدی
،
مزدک علیمی
*
،
سید احمد شهیدی
،
شیرین شکوهی
چکیده
(۲۳۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۱ دریافت)
بررسی مقایسه ای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی
ص. ۲۲۶-۲۱۳
10.22034/FSCT.19.130.213
لیلا نجفیان
*
چکیده
(۲۲۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۷۴ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل راعی به روش سطح پاسخ
ص. ۲۴۴-۲۲۷
10.22034/FSCT.19.130.227
زهرا نجاری
،
محمد فتاحی
*
چکیده
(۱۸۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۸ دریافت)
بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. ۲۵۷-۲۴۵
10.22034/FSCT.19.130.245
لیلا صداقت بروجنی
*
،
بهناز نقشبندی
،
مسعود حبیبی نجفی
چکیده
(۲۱۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۰ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان
ص. ۲۶۸-۲۵۹
10.22034/FSCT.19.130.259
فاطمه ریاضی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
چکیده
(۲۲۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۴۵ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراجشده از سیبزمینی
ص. ۲۸۱-۲۶۹
10.22034/FSCT.19.130.269
نادیا شکرانه
،
مزدک علیمی
*
،
سیداحمد شهیدی
،
مریم میزانی
،
محمد بامنی مقدم
چکیده
(۲۳۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۲ دریافت)
اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری
ص. ۳۰۵-۲۸۳
10.22034/FSCT.19.130.283
شیوا ذوالفقاری
،
محمد گلی
*
،
شریفه شاهی
چکیده
(۱۹۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۰ دریافت)
مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal
ص. ۳۲۸-۳۰۷
10.22034/FSCT.19.130.307
نسرین فرجی
*
،
محمد علیزاده
،
سهیلا فرجی
چکیده
(۲۰۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۴ دریافت)
مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استانهای سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل
ص. ۳۴۱-۳۲۹
10.22034/FSCT.19.130.329
غلامحسین حقایق
،
سید محمد احمدی
*
،
محمد امین میری
چکیده
(۲۱۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۲۲ دریافت)
ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)
ص. ۳۵۴-۳۴۳
10.22034/FSCT.19.130.343
نسیم دهقان
،
حسن برزگر
*
،
محمدامین مهرنیا
،
حسین جوینده
چکیده
(۱۸۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۳ دریافت)
بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro
ص. ۳۷۰-۳۵۵
10.22034/FSCT.19.130.355
عباس بایگان
،
شیلا صفائیان
*
،
رضا شاهین فر
،
ژاله خوشخو
چکیده
(۲۲۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۲ دریافت)
بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن
ص. ۳۸۳-۳۷۱
10.22034/FSCT.19.130.371
فاطمه جلیلی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(۲۱۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۳ دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری)
ص. ۳۹۵-۳۸۵
10.22034/FSCT.19.130.385
نجمه مهرنیا
،
محسن وظیفه دوست
*
،
زهره دیدار
،
بهاره حاجی رستملو
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(۲۰۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۲ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس
ص. ۴۰۹-۳۹۷
10.22034/FSCT.19.130.397
سمانه رمضانی علی آبادی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
محمدرضا امیریوسفی
چکیده
(۲۴۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS