ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 130 - ( 1401 )
تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر
ص. 9-1
10.22034/FSCT.19.130.1
سید مهدی حسینی بحری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(1655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(858 دریافت)
بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آبگیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیهای و حسی بیسکویت
ص. 22-11
10.22034/FSCT.19.130.11
ماندانا طایفه
،
آیناز علیزاده
،
میترا صوفی
چکیده
(1634 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(832 دریافت)
تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری
ص. 35-23
10.22034/FSCT.19.130.23
الناز تقی زاده
،
فرزانه عبدالملکی
،
انوشه شریفان
چکیده
(1791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(801 دریافت)
غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی
ص. 46-37
10.22034/FSCT.19.130.37
فاطمه حسینی
،
محمدباقر حبیبی نجفی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(1425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(733 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان
ص. 59-47
10.22034/FSCT.19.130.47
فرناز قاسم زاده
،
اکرم شریفی
چکیده
(1501 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(915 دریافت)
تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. 71-61
10.22034/FSCT.19.130.61
محسن صهبایی
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(1602 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(720 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت
ص. 83-73
10.22034/FSCT.19.127.73
فاطمه شلمزاری
،
زهرا ارجائی
چکیده
(1689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(889 دریافت)
تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیونهای حاصل
ص. 95-85
10.22034/FSCT.19.130.85
فاطمه حیدری
،
سید مهدی جعفری
،
امان محمد ضیائی فر
،
نیکلاس آنتون
چکیده
(1574 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(802 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین
ص. 109-97
10.22034/FSCT.19.130.97
سیده معصومه هاشمی نیا
،
منیژه جمشیدی
چکیده
(1656 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(722 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین
ص. 120-111
10.22034/FSCT.19.130.111
پریا کلانی
،
سارا جعفریان
،
محمد حسین عزیزی
،
غلامحسن اسدی
،
لیلا روزبه نصیرایی
چکیده
(1568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(849 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز
ص. 129-121
10.22034/FSCT.19.130.121
هانیه محمدی جارچلو
،
سید حسین حسینی قابوس
،
هادی الماسی
چکیده
(1412 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(772 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات
ص. 142-131
10.22034/FSCT.19.130.131
فاطمه ساداتی خادر
،
الهام مهدیان
،
اسماعیل عطای صالحی
،
رضا کاراژیان
چکیده
(1590 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(756 دریافت)
کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصارهها
ص. 153-143
10.22034/FSCT.19.130.143
سحر گلچین
،
بهاره حاجی رستملو
،
زهره دیدار
،
محسن وظیفه دوست
،
مرتضی محمدی
چکیده
(1618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(743 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی
ص. 169-155
10.22034/FSCT.19.130.155
سمانه رجبی
،
سپیده بهرامی
،
محمد عبدالهیان نوقابی
چکیده
(1607 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(860 دریافت)
بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی
ص. 181-171
10.22034/FSCT.19.130.171
مریم محمدی زاده
،
آرام بستان
،
رسول کدخدایی
چکیده
(1746 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1135 دریافت)
مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن
ص. 195-183
10.22034/FSCT.19.130.183
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
جمشید فرمانی
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(1668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(887 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانیدرید
ص. 212-197
10.22034/FSCT.19.130.197
سحر محمدی
،
مزدک علیمی
،
سید احمد شهیدی
،
شیرین شکوهی
چکیده
(1592 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(966 دریافت)
بررسی مقایسه ای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی
ص. 226-213
10.22034/FSCT.19.130.213
لیلا نجفیان
چکیده
(1526 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(680 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل راعی به روش سطح پاسخ
ص. 244-227
10.22034/FSCT.19.130.227
زهرا نجاری
،
محمد فتاحی
چکیده
(1242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(788 دریافت)
بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 257-245
10.22034/FSCT.19.130.245
لیلا صداقت بروجنی
،
بهناز نقشبندی
،
مسعود حبیبی نجفی
چکیده
(1441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(834 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان
ص. 268-259
10.22034/FSCT.19.130.259
فاطمه ریاضی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(1584 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(866 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراجشده از سیبزمینی
ص. 281-269
10.22034/FSCT.19.130.269
نادیا شکرانه
،
مزدک علیمی
،
سیداحمد شهیدی
،
مریم میزانی
،
محمد بامنی مقدم
چکیده
(1646 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(778 دریافت)
اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری
ص. 305-283
10.22034/FSCT.19.130.283
شیوا ذوالفقاری
،
محمد گلی
،
شریفه شاهی
چکیده
(1316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(772 دریافت)
مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal
ص. 328-307
10.22034/FSCT.19.130.307
نسرین فرجی
،
محمد علیزاده
،
سهیلا فرجی
چکیده
(1458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(773 دریافت)
مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استانهای سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل
ص. 341-329
10.22034/FSCT.19.130.329
غلامحسین حقایق
،
سید محمد احمدی
،
محمد امین میری
چکیده
(1396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(747 دریافت)
ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)
ص. 354-343
10.22034/FSCT.19.130.343
نسیم دهقان
،
حسن برزگر
،
محمدامین مهرنیا
،
حسین جوینده
چکیده
(1280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(762 دریافت)
بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro
ص. 370-355
10.22034/FSCT.19.130.355
عباس بایگان
،
شیلا صفائیان
،
رضا شاهین فر
،
ژاله خوشخو
چکیده
(1513 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1011 دریافت)
بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن
ص. 383-371
10.22034/FSCT.19.130.371
فاطمه جلیلی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(1429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(791 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری)
ص. 395-385
10.22034/FSCT.19.130.385
نجمه مهرنیا
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
بهاره حاجی رستملو
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(1421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(750 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس
ص. 409-397
10.22034/FSCT.19.130.397
سمانه رمضانی علی آبادی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
محمدرضا امیریوسفی
چکیده
(1709 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(854 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS