ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۲۸ - ( ۱۴۰۱ )
نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی
ص. ۱۰-۱
10.22034/FSCT.19.128.1
بیوک آقا فرمانی
،
صمد بدبدک
*
چکیده
(۲۲۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۵۴ دریافت)
ارزیابی کالری دریافتی گروههای درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب
ص. ۲۲-۱۱
10.22034/FSCT.19.128.11
الهه بنایی
،
سید مجتبی مجاوریان
*
،
سید علی حسینی یکانی
،
عباس میرزایی
چکیده
(۲۲۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۴ دریافت)
بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران
ص. ۳۶-۲۳
10.22034/FSCT.19.128.23
مرتضی نوروزی
*
،
ابوالفضل دانایی
چکیده
(۲۵۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۸ دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان در دمای یخچال
ص. ۵۶-۳۷
10.22034/FSCT.19.128.37
نسرین افشار
،
ناصر صداقت
*
،
محمد محسن زاده
چکیده
(۲۵۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۶ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پرتقالهای ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه
ص. ۶۸-۵۷
10.22034/FSCT.19.128.57
طاهره کاکوئی
،
اسماعیل عطای صالحی
*
،
الهام مهدیان
،
جواد فتاحی مقدم
چکیده
(۲۱۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۰ دریافت)
بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ای و سفید و صمغ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی
ص. ۸۲-۶۹
10.22034/FSCT.19.128.69
نغمه علائی بخش
،
علیرضا فرجی
*
،
فریبا نقی پور
چکیده
(۲۶۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۸ دریافت)
تاثیر پیش تیمار گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده
ص. ۹۱-۸۳
10.22034/FSCT.19.128.83
روح اله پاشایی بهرام
،
افشین جوادی
*
،
صمد بدبدک
،
سید مصطفی اعرج خدایی
چکیده
(۱۹۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۲ دریافت)
ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه
ص. ۱۰۴-۹۳
10.22034/FSCT.19.128.93
سحر جلیلی
*
چکیده
(۲۰۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۲۴ دریافت)
تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت
ص. ۱۱۸-۱۰۵
10.22034/FSCT.19.128.105
مهدی جلالی
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
امیر حسین الهامی راد
،
محمدحسین حدادخداپرست
،
مهدی کریمی
چکیده
(۲۲۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۵۰ دریافت)
بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا
ص. ۱۳۱-۱۱۹
10.22034/FSCT.19.128.119
زهرا غفوری
،
علی فضل آرا
*
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
ندا باورصاد
چکیده
(۲۱۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۷ دریافت)
بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن
ص. ۱۴۶-۱۳۳
10.22034/FSCT.19.128.133
سیده زینب جعفری
،
سارا جعفریان
*
،
محمد حجتی
،
لیلا نجفیان
چکیده
(۲۲۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۶ دریافت)
ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج
ص. ۱۵۹-۱۴۷
10.22034/FSCT.19.128.147
زهرا رضوانی
،
امیر گلی
*
چکیده
(۲۴۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۱ دریافت)
بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک
ص. ۱۷۰-۱۶۱
10.22034/FSCT.19.128.161
سولماز خجسته منش
،
مسعود دزیانی
*
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(۲۲۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۷ دریافت)
درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها
ص. ۱۸۲-۱۷۱
10.22034/FSCT.19.128.171
حنان لشکری
*
چکیده
(۲۲۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۵ دریافت)
تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز
ص. ۱۹۱-۱۸۳
10.22034/FSCT.19.128.183
الهه عابدی
*
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(۲۲۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۳ دریافت)
غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC
ص. ۲۰۵-۱۹۳
10.22034/FSCT.19.128.193
میرحسین موسوی
،
مهدی قره خانی
*
،
کاظم علیرضالو
،
لیلا روفه گری نژاد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۲۴۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۸۲ دریافت)
اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی
ص. ۲۲۳-۲۰۷
10.22034/FSCT.19.128.207
مهلا خوشهالی
،
فاطمه ناظوری
*
،
محمود رقامی
چکیده
(۲۲۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۹ دریافت)
فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آنها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری
ص. ۲۳۳-۲۲۵
10.22034/FSCT.19.128.225
سیما طاهری
،
مرتضی خُمیری
*
،
علی مویدی
،
مهران اعلمی
چکیده
(۲۸۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۳ دریافت)
بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن
ص. ۲۴۷-۲۳۵
10.22034/FSCT.19.128.235
ایرج کریمی ثانی
،
محمد علیزاده
*
چکیده
(۲۶۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۰ دریافت)
اثر اسانسهای کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال
ص. ۲۵۸-۲۴۹
10.22034/FSCT.19.128.249
پروانه صادق زاده مرندی
،
افشین جوادی
*
،
محمدرضا افشار مقدم
چکیده
(۲۱۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۳۰ دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید
ص. ۲۷۰-۲۵۹
10.22034/FSCT.19.128.259
سپیده تبریزی
،
الهام مهدیان
*
،
علی محمدی ثانی کاخکی
،
محبوبه سرابی جماب
،
فاطمه عروجعلیان
چکیده
(۲۵۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۸۶ دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال
ص. ۲۸۱-۲۷۱
10.22034/FSCT.19.128.271
علی حسینلو
،
احمد قره خانی
*
،
امیر توکمه چی
چکیده
(۲۳۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۹ دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب
ص. ۲۹۱-۲۸۳
10.22034/FSCT.19.128.283
مریم محمدی زاده
*
،
مریم استادحسین
چکیده
(۲۴۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۶۳ دریافت)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاستهی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا
ص. ۳۰۲-۲۹۳
10.22034/FSCT.19.128.293
کیانا پورمحمدی
*
،
الهه عابدی
چکیده
(۲۵۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۸ دریافت)
تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها
ص. ۳۱۴-۳۰۳
10.22034/FSCT.19.128.303
حسن بنی تمیم
،
عاطفه پورجاهد
*
،
صفورا کریمی
،
محمدرضا عصاری
چکیده
(۲۱۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۳ دریافت)
اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکیشیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند
ص. ۳۲۷-۳۱۵
10.22034/FSCT.19.128.315
فاطمه جلیلی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(۲۱۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۳ دریافت)
تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. ۳۳۸-۳۲۹
10.22034/FSCT.19.128.329
نرگس شهبازپور
،
انوشه شریفان
*
،
کیانوش خسروی دارانی
،
هدایت حسینی
چکیده
(۲۷۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۴ دریافت)
اثر روش خشککردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی
ص. ۳۵۲-۳۳۹
10.22034/FSCT.19.128.339
محدثه جعفری
،
محمد سیاری
*
،
علی عزیزی
چکیده
(۲۱۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۵ دریافت)
بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز
ص. ۳۶۲-۳۵۳
10.22034/FSCT.19.128.353
آتنا پاسبان
،
حسن صدرنیا
،
سید احمد شهیدی
،
محبت محبی
*
چکیده
(۲۰۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۲ دریافت)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. ۳۷۴-۳۶۳
10.22034/FSCT.19.128.363
هاله همتی
*
،
رقیه اشرفی یورقانلو
،
مهلا پیروزی فرد
چکیده
(۲۱۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS