ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۱، شماره ۴۵ - ( ۱۳۹۳ )
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی شیوا گرجیان 1، تیمور توکلی هشجین 2، محمد هادی خوش تقاضا 3
ص. ۱۲-۱
چکیده
(۵۲۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۶۲ دریافت)
تأثیر پوششهای خوراکی و نانو زیست سازگار بر خواص کیفی سیب گلدن دلیشز در طی شرایط مختلف انبارداری محمد هادی موحدنژاد1، محمد هادی خوش تقاضا2 ، محمد جلال الدین ظهوریان مهر3 ، سعید مینایی2
ص. ۲۴-۱۳
چکیده
(۵۳۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۲۳ دریافت)
ارزیابی تاثیر سرخکردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور پریا رهنمون1، صدیف آزاد مرد دمیرچی2، سیدهادی پیغمبردوست2، جوادحصاری2، محبوب نعمتی3، علی زنوزی4
ص. ۳۳-۲۵
چکیده
(۹۸۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۵۰ دریافت)
نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ-تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس ) سیده سمانه توکلیان ، مهرداد منطقیان ، غلامحسن اسدی ، شهین نجار پیرایه، ، شاهرخ شعبانی
ص. ۴۳-۳۵
چکیده
(۵۵۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۴۵ دریافت)
بررسی انرژی مصرفی و سینیتیک خشک کردن گیاه دارویی آویشن در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار 1 ، سعید مینایی1، احمد تقی زاده2، علی متولی 1، مسعود رضایی آدریانی3
ص. ۵۴-۴۵
چکیده
(۵۲۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۹۷ دریافت)
بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی فاطمه سادات مصطفوی1، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
ص. ۶۴-۵۵
چکیده
(۶۵۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۶۶ دریافت)
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی سمیرا کریمی ، اشکان نیکیان
ص. ۷۶-۶۵
چکیده
(۴۸۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۰۶ دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2
ص. ۸۴-۷۷
چکیده
(۵۶۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۲۷ دریافت)
بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ حمید رضا صمدلویی1، زهره حمیدی2 ، سید مهدی علوی3، محمد علی سحری4، سلیمان عباسی2
ص. ۹۷-۸۵
چکیده
(۵۱۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۲۲ دریافت)
بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد تکتم هجرانی1 ، زهرا شیخ الاسلامی2، علی مرتضوی3 ، مهدی قیافه داوودی2
ص. ۱۰۹-۹۹
چکیده
(۵۳۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۸۲ دریافت)
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5
ص. ۱۲۲-۱۱۱
چکیده
(۵۰۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۰۷ دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند مصطفی شهیدی نوقابی1، 2 ، سید محمد علی رضوی3، سید محمود موسوی4، محمد الهی5
ص. ۱۳۱-۱۲۳
چکیده
(۵۰۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۶۱ دریافت)
تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری مریم شمشیرساز1، حبیب الله میرزایی2، محمد حسین عزیزی3، مهران اعلمی2
ص. ۱۴۲-۱۳۳
چکیده
(۵۹۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۲۳ دریافت)
بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار2، محمد زارعین3 ، محمدهادی خوش تقاضا4
ص. ۱۵۰-۱۴۳
چکیده
(۵۶۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۳۱ دریافت)
تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگیهای عملکردی گلیادین الهه عابدی1، مهسا مجذوبی 2 ، عسکر فرحناکی2
ص. ۱۶۱-۱۵۱
چکیده
(۵۳۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۸۰۰ دریافت)
ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ مرضیه موسوی نسب1، سحرالسادات موسوی نسب2، غلامرضا مصباحی3، جلال جمالیان4
ص. ۱۷۴-۱۶۳
چکیده
(۶۱۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۱۲۷ دریافت)
آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها علی آبرومند
ص. ۱۸۲-۱۷۵
چکیده
(۵۷۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۲۰ دریافت)
مقایسه فنل کل و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی سه منطقه از شمال ایران (شاهرود، بندر گز و هزار جریب)
ص. ۱۹۲-۱۸۳
محمد دولت آبادی
،
زینب رفتنی امیری
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۶۶۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۸۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS