دوره ۱۱، شماره ۴۵ - ( ۱۳۹۳ )                   جلد ۱۱ شماره ۴۵ صفحات ۱۲۲-۱۱۱ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Improving storage of sugar beet to reduction of microbial flou in silo Behzad, Kh. 1, Mazaheri Tehrani, M. 1 , Mortazavi, S. A. 1, , Shahidi Noghabi, M.2 Behzad, R. 3. FSCT 2014; 11 (45) :111-122
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10570-fa.html
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد۱، مصطفی مظاهری تهرانی۲، سید علی مرتضوی۳، مصطفی شهیدی نوقابی۴ ، روح الله بهزاد۵. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. ۱۳۹۳; ۱۱ (۴۵) :۱۱۱-۱۲۲

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-۷-۱۰۵۷۰-fa.html


چکیده:   (۵۱۰۲ مشاهده)
چکیده عوامل زیادی در رشد میکرو ارگانیسم ها در حین نگهداری چغندر در سیلوها موثر هستند که در این تحقیق به بررسی تاثیر اندازه چغندر         ( در 4 سطح) و  ارتفاع نگهداری (در4 سطح) بر روی تغییرات فلور میکروبی چغندرهای قند در طی دوره نگهداری 18 روز، پرداخته شده است. نتایج حاکی از آن است که بیشترین فعالیت باکتری‌ها، کپک‌ها،  و مخمرها و نیز بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهای ریز و کمترین آن متعلق به چغندرهای درشت است و بیشترین فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها، کپک‌ها و بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع سه متری سیلو ذخیره شده‌اند و کمترین آن متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع 5 متری نگهداری شده اند.  
متن کامل [PDF 248 kb]   (۳۳۱۱ دریافت)    

دریافت: 1391/2/25 | پذیرش: 1391/12/25 | انتشار: 1393/3/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.