ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۸ - ( ۱۴۰۰ )
بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سینبیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیبزمینیترشی توسط باکتریهای پروبیوتیک
ص. ۱۳-۱
10.52547/fsct.18.118.1
سمیه منظمی
،
افشین جعفرپور
*
چکیده
(۳۵۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۸ دریافت)
فعالیت سطحی و بین سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آبپنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون
ص. ۲۵-۱۵
10.52547/fsct.18.118.15
مجید نوش کام
،
مهدی وریدی
*
چکیده
(۳۲۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۵ دریافت)
استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری
ص. ۴۱-۲۷
10.52547/fsct.18.118.27
سید سجاد ملک حسینی
،
علیرضا شیرازی نژاد
*
،
سید محمد باقر هاشمی
چکیده
(۲۹۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۷ دریافت)
ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت
ص. ۵۴-۴۳
10.52547/fsct.18.118.43
پریسا آبادی پازوکی
،
مهسا تبری
*
،
نفیسه جهان بخشیان
چکیده
(۲۹۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۵ دریافت)
اثر پوششدهی با صمغهای دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برشهای خشکشده میوه “به”
ص. ۶۵-۵۵
10.52547/fsct.18.118.55
فخرالدین صالحی
*
،
شمیمه عظیمی سلیم
چکیده
(۳۰۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۰ دریافت)
زندهمانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرینکننده استویا
ص. ۷۷-۶۷
10.52547/fsct.18.118.67
گلناز اسحقی ماکویی
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(۳۵۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۲ دریافت)
بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنیهای سنتی و دستساز در واحدهای صنفی عرضهکننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن
ص. ۹۱-۷۹
10.52547/fsct.18.118.79
مریم اقبالی
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۲۷۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۴ دریافت)
تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم
ص. ۱۰۵-۹۳
10.52547/fsct.18.118.93
محبوبه کشیری
*
،
میثم دهقانی
،
یحیی مقصودلو
،
محمد قربانی
،
هدی شهیری طبرستانی
،
محبوبه حسن نیا
چکیده
(۳۱۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۲ دریافت)
تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسیمتیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخممرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط
ص. ۱۱۸-۱۰۷
10.52547/fsct.18.118.107
مونا احسان
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(۲۷۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۰ دریافت)
تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزومهای آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب
ص. ۱۲۷-۱۱۹
10.52547/fsct.18.118.119
مهسا نیکخواه
،
ژاله خوشخو
*
،
سید ابراهیم حسینی
،
پیمان مهستی شتربانی
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(۲۷۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۰ دریافت)
اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال
ص. ۱۴۰-۱۲۹
10.52547/fsct.18.118.129
زهرا سیاری
،
محمد ربانی
*
،
رضا فرهمندفر
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضوان موسوی ندوشن
چکیده
(۳۱۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۶ دریافت)
انتقال دانش از یک موسسهی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآوردههای لبنی محلی ؛ مطالعهی موردی- پنیر لیقوان
ص. ۱۵۵-۱۴۱
10.52547/fsct.18.118.141
امیررضا شویک لو
*
،
اکرم قره داغی
،
حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده
(۲۸۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۲ دریافت)
بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما
ص. ۱۶۶-۱۵۷
10.52547/fsct.18.118.157
زهرا جواهری
،
سارا انصاری
*
،
محمدتقی گلمکانی
چکیده
(۳۱۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۰ دریافت)
بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ
ص. ۱۸۰-۱۶۷
10.52547/fsct.18.118.167
محبوبه رضایی
،
یونس قاسمی
،
انوشه شریفان
*
،
حسین باخدا
چکیده
(۳۱۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۸ دریافت)
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران
ص. ۱۸۸-۱۸۱
10.52547/fsct.18.118.181
شایسته حسین آبادی
،
محمد حسین عزیزی
*
،
نرگس مورکی
چکیده
(۳۲۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۳ دریافت)
تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغهای کیتوزان و کتیرا
ص. ۲۰۰-۱۸۹
10.52547/fsct.18.118.189
صبا صباغ پور لنگرودی
،
لیلا نوری
*
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(۳۴۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۸ دریافت)
جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
ص. ۲۱۲-۲۰۱
10.52547/fsct.18.118.201
فهیمه رحمتی
،
حجت کاراژیان
*
چکیده
(۳۰۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۹ دریافت)
بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد
ص. ۲۲۲-۲۱۳
10.52547/fsct.18.118.213
مژده فاضل تهرانی مقدم
،
حسین جلالی
*
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(۳۰۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۰ دریافت)
بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگیهای کیفی و بافتی نان مسطح خانگی
ص. ۲۳۵-۲۲۳
10.52547/fsct.18.118.223
سید مهدی میرزابابایی
*
،
علی رافع
،
حسین زمانی
،
حسین زمانی
چکیده
(۲۸۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۰ دریافت)
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مرغ برگر
ص. ۲۴۷-۲۳۷
10.52547/fsct.18.118.237
الهه اکبری
،
مهشید جهادی
*
چکیده
(۲۸۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۰ دریافت)
اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. ۲۶۱-۲۴۹
10.52547/fsct.18.118.249
زهرا فرهادوند
،
علی فضل آرا
*
،
مریم قادری قهفرخی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده
(۳۲۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۰ دریافت)
اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۲۷۱-۲۶۳
10.52547/fsct.18.118.263
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۳۲۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۵ دریافت)
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و اتانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ بهلیمو
ص. ۲۸۳-۲۷۳
10.52547/fsct.18.118.273
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۳۰۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۱ دریافت)
بررسی افزودن ترکیبات آنتیاکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۲۹۶-۲۸۵
10.52547/fsct.18.118.285
سمیرا ایزدی
،
مسعود هنرور
*
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(۲۹۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۱ دریافت)
بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ
ص. ۳۱۱-۲۹۷
10.52547/fsct.18.118.297
بیژن عسکری
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
امان محمد ضیایی فر
،
ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده
(۵۱۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۷ دریافت)
غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۳۲۳-۳۱۳
10.52547/fsct.18.118.313
شهین زمردی
*
،
مرضیه بلندی
،
مهدی شهیدی
چکیده
(۲۷۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۷ دریافت)
بررسی مقایسهای بین روشهای غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن
ص. ۳۳۴-۳۲۵
10.52547/fsct.18.118.325
زهرا لطیفی
*
،
مریم درویش حسینی
،
آمنه صدیقی پاشاکی
،
زهرا غفوری
،
لیلا نجفی
،
عاطفه ارجمندیان
چکیده
(۲۹۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۳ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف
ص. ۳۴۸-۳۳۷
10.52547/fsct.18.118.337
بیتا بخشی
،
وحید حکیم زاده
*
،
حسن رشیدی
چکیده
(۳۲۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۳۷ دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۳۶۱-۳۴۹
10.52547/fsct.18.118.349
نازیلا مبصری
،
رضا ااسماعیل زاده کناری۲
*
،
راضیه رضوی
چکیده
(۲۷۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۱ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
ص. ۳۷۴-۳۶۳
10.52547/fsct.18.118.363
احمد نورمحمدی
،
ابراهیم احمدی
*
،
علی حشمتی
چکیده
(۲۵۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS