ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۴ - ( ۱۴۰۰ )
جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی
ص. ۱۴-۱
10.52547/fsct.18.114.1
عاطفه سرادقی توپکانلو
،
فخری شهیدی
*
،
علی جوادمنش
،
سید علی مرتضوی
،
محمد جواد وریدی
،
سحر روشنک
چکیده
(۳۷۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۳ دریافت)
شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخهای
ص. ۲۳-۱۵
10.52547/fsct.18.114.15
سیده فاطمه احمدی
،
محمد حجت الاسلامی
*
،
حسین کیانی
،
هومان مولوی
،
سیده خدیجه احمدی
چکیده
(۲۸۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۷ دریافت)
اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
ص. ۳۴-۲۵
10.52547/fsct.18.114.25
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۳۱۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۴ دریافت)
اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار
ص. ۴۴-۳۵
10.52547/fsct.18.114.35
فاطمه فاضلی
،
رضا فرهمندفر
*
،
فرشاد صحبت زاده
چکیده
(۳۱۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۶ دریافت)
تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ
ص. ۵۵-۴۵
10.52547/fsct.18.114.45
زهرا علیزاده
،
حمید سرحدی
*
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(۲۶۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۴ دریافت)
بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصارهی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک
ص. ۷۱-۵۷
10.52547/fsct.18.114.57
الناز جانقربان
،
محمد گلی
*
چکیده
(۲۹۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۶ دریافت)
ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم عامل کپکزدگی میوه پرتقال
ص. ۷۳-۸۲
10.52547/fsct.18.114.82
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۲۸۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا
ص. ۹۴-۸۳
10.52547/fsct.18.114.83
سمیه آزاد فلاح
،
تیوا کفیلی
*
چکیده
(۲۷۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۹۲ دریافت)
غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدلسازی سطح پاسخ تأثیر اسانسهای زیره، رازیانه و میخک
ص. ۱۰۷-۹۵
10.52547/fsct.18.114.95
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
*
چکیده
(۲۷۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۸ دریافت)
بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتریهای پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
ص. ۱۲۰-۱۰۹
10.52547/fsct.18.114.109
لیلا ناطقی
*
،
بهنام صادقیان لودریجه
،
فاطمه زارعی
چکیده
(۳۲۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۲ دریافت)
اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجان طی فرآیند سرخ کردن
ص. ۱۳۱-۱۲۱
10.52547/fsct.18.114.121
محمدامین اسدنهال
،
فخرالدین صالحی
،
مجید رسولی
*
چکیده
(۲۷۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۱ دریافت)
بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera)
ص. ۱۴۵-۱۳۳
10.52547/fsct.18.114.133
عباس عسگری کفرانی
*
،
محمد فضیلتی
،
حبیب اله ناظم
چکیده
(۲۶۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۷۰ دریافت)
بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز
ص. ۱۵۸-۱۴۷
10.52547/fsct.18.114.147
مهسا صفی اقدم
،
آیناز علیزاده
*
،
میترا صوفی
چکیده
(۳۲۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۵ دریافت)
مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریلآمید و خصوصیات کیفی سیبزمینی سرخشده
ص. ۱۶۸-۱۵۹
10.52547/fsct.18.114.159
آمنه سروش فرد
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
میترا صوفی
چکیده
(۲۴۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۱ دریافت)
بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ
ص. ۱۸۰-۱۶۹
10.52547/fsct.18.114.169
شهین شرافت خواه آذری
،
آیناز علیزاده
*
،
لیلا روفه گری نژاد
،
نارملا آصفی
،
حامد همیشه کار
چکیده
(۲۵۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۱ دریافت)
مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوششدهی شده با کیتوزان در شرایط بستهبندی اتمسفر اصلاح شده
ص. ۱۹۴-۱۸۱
10.52547/fsct.18.114.181
فرناز رضائیان عطار
،
ناصر صداقت
*
،
سمیرا یگانه زاد
،
آتنا پاسبان
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(۲۸۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۷ دریافت)
بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور
ص. ۲۰۸-۱۹۵
10.52547/fsct.18.114.195
مینا رضائیان
،
صابر امیری
*
چکیده
(۲۴۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۵ دریافت)
بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
ص. ۲۲۳-۲۰۹
10.52547/fsct.18.114.209
صحرا زارع
،
فریبا نقی پور
*
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(۲۵۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۵۵ دریافت)
بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ
ص. ۲۳۵-۲۲۵
10.52547/fsct.18.114.225
سارا خسروشاهی
،
محمدعلی حصاری نژاد
*
،
زهره دیدار
،
محسن وظیفه دوست
چکیده
(۲۸۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۴ دریافت)
مدلسازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگیهای رنگی دانههای انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ
ص. ۲۵۰-۲۳۷
10.52547/fsct.18.114.237
نرجس آقاجانی
*
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
امید هدایتی دزفولی
چکیده
(۲۴۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۲ دریافت)
بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا
ص. ۲۶۲-۲۵۱
10.52547/fsct.18.114.251
آذر متحدی
،
ماندانا طایفه
*
،
فاطمه حبیبی
چکیده
(۲۳۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۳ دریافت)
شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی
ص. ۲۷۵-۲۶۳
10.52547/fsct.18.114.263
دانیال مقصودلو کمالی
،
قدیر اسماعیلی
،
سید احمد شهیدی
*
،
دنیا مقصودلو کمالی
چکیده
(۲۵۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۹ دریافت)
ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک
ص. ۲۸۹-۲۷۷
10.52547/fsct.18.114.277
فرناز فتوحی
،
مهناز منافی
*
چکیده
(۲۵۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۵ دریافت)
بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما
ص. ۳۰۳-۲۹۱
10.52547/fsct.18.114.291
حسن نخچیان
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سیدعلی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(۲۳۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۲ دریافت)
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بیدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی
ص. ۳۱۷-۳۰۵
10.52547/fsct.18.114.305
فاطمه طیبی راد
،
حمید بخش آبادی
*
،
شیلان رشیدزاده
چکیده
(۲۷۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۷ دریافت)
بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونههای عسل ایرانی
ص. ۳۳۲-۳۱۹
10.52547/fsct.18.114.319
محدثه نقادیان مقدم
،
الهه محمودی
*
چکیده
(۲۵۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۲ دریافت)
تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن
ص. ۳۴۷-۳۳۳
10.52547/fsct.18.114.333
حانیه فریدونی
،
فاطمه حسین مردی
،
شادی مهدیخانی
*
چکیده
(۲۴۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۸۳ دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی
ص. ۳۵۸-۳۴۹
10.52547/fsct.18.114.349
سیمین دخت جوهری
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
طاهر شاهی
چکیده
(۲۵۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۸ دریافت)
مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج
ص. ۳۷۰-۳۵۹
10.52547/fsct.18.114.359
آذین نصرالله زاده
،
آزاده قربانی حسن سرایی
*
،
ابراهیم امیری
،
فاطمه حبیبی
چکیده
(۲۴۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۸ دریافت)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی، آنتیباکتریالی و ضد قارچی پوششهای خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit ) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده
ص. ۳۷۹-۳۷۱
10.52547/fsct.18.114.371
محمد مهدی کریمخانی
*
،
هادی باقری ثالث
چکیده
(۲۵۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS