ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 113 - ( 1400 )
تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. 17-1
10.52547/fsct.18.113.1
لیلا ناطقی
،
مهشید رضایی
چکیده
(2006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1406 دریافت)
تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula
ص. 27-19
10.52547/fsct.18.113.19
پروانه همتی حسن گاویار
،
حمزه امیری
چکیده
(2153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1501 دریافت)
طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو
ص. 39-29
10.52547/fsct.18.113.29
مهدی گلچهرگان
،
رضا فرهمندفر
،
مهدی شبانی نوش آبادی
،
حسن کریمی مله
چکیده
(2089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1368 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگیهای کیفی ماش جوانهزده
ص. 57-41
10.52547/fsct.18.113.41
لیلا افتخاری
،
هاجر عباسی
،
مهشید جهادی
چکیده
(2031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1481 دریافت)
بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ
ص. 75-59
10.52547/fsct.18.113.59
خورشید حسین زاده
،
اصغر خسروشاهی اصل
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
چکیده
(1956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1153 دریافت)
بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و رنگسنجی نانوذرات کیتوزان
ص. 90-77
10.52547/fsct.18.113.77
الهام آلحسینی
،
سید مهدی جعفری
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(1956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1648 دریافت)
بررسی اثر اینولین بر زندهمانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن
ص. 100-91
10.52547/fsct.18.113.91
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1135 دریافت)
غنیسازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغهای بومی ایران
ص. 108-101
10.52547/fsct.18.113.101
امیرحسین رازجو
،
مریم عزیزخانی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(2108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1274 دریافت)
تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)
ص. 120-109
10.52547/fsct.18.113.109
گیسو ملکی
،
بهاره سالمی
،
ناصر صداقت
چکیده
(1885 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1226 دریافت)
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پریبیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ
ص. 134-121
10.52547/fsct.18.113.121
داود میزرایی
،
احمد پدرام نیا
،
مهدی جلالی
چکیده
(2075 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1296 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن
ص. 146-135
10.52547/fsct.18.113.135
حامد کرمی
،
علی نجات لرستانی
،
رضا تحویلیان
چکیده
(2190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1331 دریافت)
بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان
ص. 156-147
10.52547/fsct.18.113.147
علیرضا مهرگان نیکو
،
امیر پورفرزاد
،
سیامک غیبی
چکیده
(2040 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1181 دریافت)
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین
ص. 172-157
10.52547/fsct.18.113.157
علی گنجلو
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
،
ابوالفضل قره باغی
چکیده
(2028 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1146 دریافت)
خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیشتیمار فراصوت
ص. 185-173
10.52547/fsct.18.113.173
آنیسا جعفری
،
مریم مصلحی شاد
،
زهره غنوی
چکیده
(2418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2478 دریافت)
سنتز فیلمهای بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویتشده با صمغهای ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن
ص. 196-187
10.52547/fsct.18.113.187
محمد محسن زاده
،
محمود علیزاده ثانی
،
محمد مالکی
،
مریم عزیزی لعل آبادی
،
رویا رضائیان دلویی
چکیده
(2003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1145 دریافت)
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن
ص. 209-197
10.52547/fsct.18.113.197
هادی رفیع
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(1853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1613 دریافت)
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیبزمینی جهت بستهبندی گوشت
ص. 224-211
10.52547/fsct.18.113.211
مسعود حبیبی نجفی
،
سید ابراهیم حسینی
،
سید علی یاسینی اردکانی
،
ژاله خوشخو
،
نرگس مورکی
چکیده
(1901 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1722 دریافت)
استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن
ص. 232-225
10.52547/fsct.18.113.225
ابراهیم افخمی سرای
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
مهدی قره خانی
چکیده
(4857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2317 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتابگردان و یا چربی پیه گاو
ص. 245-233
10.52547/fsct.18.113.233
نرگس نهچیری
،
صدیقه امیری
،
محسن رادی
چکیده
(1863 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1111 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول
ص. 259-247
10.52547/fsct.18.113.247
محمد فاقعی شهر بابکی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
نازنین زند
چکیده
(1875 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1438 دریافت)
بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری
ص. 271-261
10.52547/fsct.18.113.261
شهره عرب شیرازی
،
احمد پدرام نیا
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
فریبا نقی پور
،
حمید توکلی پور
چکیده
(1837 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1500 دریافت)
کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کمچرب
ص. 287-273
10.52547/fsct.18.113.273
لیلا لک زاده
،
سجاد نصر اصفهانی
چکیده
(1932 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1659 دریافت)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قسمتهای مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
ص. 299-289
10.52547/fsct.18.113.289
درنوش جعفرپور
،
سید محمد باقر هاشمی
،
اعظم قائدی
چکیده
(2047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1659 دریافت)
بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز
ص. 311-301
10.52547/fsct.18.113.301
پگاه نمازی
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(2015 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1234 دریافت)
اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ
ص. 328-313
10.52547/fsct.18.113.313
علی معتمدزادگان
،
هایده گرجیان
،
ندا مشتاقی فرخی
،
تندیس خسروی راد
چکیده
(1831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1669 دریافت)
بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک
ص. 337-329
10.52547/fsct.18.113.329
نگین مهدی زاده
،
حمید سرحدی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(1689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1224 دریافت)
کاربرد روش جدید استخراج جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی در شیر گاو
ص. 349-339
10.52547/fsct.18.113.339
حافظ راثی
،
محمدرضا افشارمقدم
،
جلیل خندقی
چکیده
(1789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1716 دریافت)
اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری
ص. 361-351
10.52547/fsct.18.113.351
فروغ محترمی
،
انیس طالبی
،
پگاه بنایی کیا
چکیده
(1728 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1196 دریافت)
مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشککن هوای داغ وتحت خلاء
ص. 375-363
10.52547/fsct.18.113.363
فریبا سهرابی
،
نارملا آصفی
،
ارمغان سالم
چکیده
(2063 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1175 دریافت)
غنیسازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتیبخش
ص. 387-377
10.52547/fsct.18.113.377
ارمغان سالم
،
الهام آل حسینی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(2452 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1759 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS