ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 106 - ( 1399 )
تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو
ص. 12-1
10.52547/fsct.17.106.1
هادی عظیمی نژادیان
،
احسان هوشیار
چکیده
(2118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1328 دریافت)
تأثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازهای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد
ص. 21-13
10.52547/fsct.17.106.13
مهدیه مردانی کیاسیری
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(2012 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1549 دریافت)
مدلسازی فرآیند خشککردن موسیلاژ دانه ریحان با خشککن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی
ص. 31-23
10.52547/fsct.17.106.23
غزاله امینی
،
فخرالدین صالحی
،
مجید رسولی
چکیده
(2004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1061 دریافت)
امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده
ص. 45-33
10.52547/fsct.17.106.33
Elnaz Mialni
،
فخری شهیدی
،
الهام انصاری فر
،
محمد خلیلیان
،
فریده صالحی پور
چکیده
(1732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1293 دریافت)
ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاهتوت نگهداریشده به روش انجمادی
ص. 61-47
10.52547/fsct.17.106.47
حدیث آریایی
،
داود زارع
،
پیمان آریایی
،
سعید میردامادی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(2347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2127 دریافت)
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون
ص. 73-63
10.52547/fsct.17.106.63
معصومه شفیعی
،
محمد سعید یارمند
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(2006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1225 دریافت)
تاثیر توام اسانسهای رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی)
ص. 83-75
10.52547/fsct.17.106.75
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(2935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1383 دریافت)
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف
ص. 93-85
10.52547/fsct.17.106.85
مریم شمشیرساز
،
علی معتمدزادگان
،
مهران اعلمی
،
مهدی شیخ عربی
چکیده
(1789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1169 دریافت)
مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان
ص. 107-95
10.52547/fsct.17.106.95
پریچهر حناچی
،
شقایق صالحی زاده
،
ریحانه رمضانی
،
روشنک زرین قلمی
چکیده
(2432 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1672 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
ص. 120-109
10.52547/fsct.17.106.109
سوده ذوالفقاری
،
Mehdi Davoodi
،
سید علی مرتضوی
،
احمد پدرام نیا
،
فریبا نقی پور
چکیده
(2046 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1629 دریافت)
بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک
ص. 132-121
10.52547/fsct.17.106.121
مریم عزیزخانی
،
فهیمه توریان
،
پولین شهره
،
راضیه پرتوی
،
محمدحسن شاهوی
چکیده
(2136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1324 دریافت)
تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی
ص. 143-133
10.52547/fsct.17.106.133
عبدالخالق گل کار
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
علی معتمدزادگان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(2041 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1251 دریافت)
طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده
ص. 155-145
10.52547/fsct.17.106.145
الهه عابدی
،
سلمان برومند
،
کیانا پورمحمدی
چکیده
(1870 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1318 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی
ص. 171-157
10.52547/fsct.17.106.157
فریبا واثقی
،
محمد جوکی
،
محمد ربانی
چکیده
(2412 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1284 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده
ص. 183-173
10.52547/fsct.17.106.173
محمد ابراهیم ملکیان
،
انوشه شریفان
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(2012 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1458 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS