ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 104 - ( 1399 )
ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
ص. 11-1
10.52547/fsct.17.104.1
الناز صفاری سامانی
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(3220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1762 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 25-13
10.52547/fsct.17.104.13
فاطمه زرآبادی پور
،
زهرا پیراوی ونک
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(2707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1375 دریافت)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی
ص. 39-27
10.52547/fsct.17.104.27
الهه بهرامیان
،
زهرا لطیفی
،
مهدی عبادی
،
زهرا غفوری
،
مهرنوش ابراهیمی ولدانی
چکیده
(2686 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1299 دریافت)
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ
ص. 50-41
10.52547/fsct.17.104.41
محمد مالکی
،
محمد محسن زاده
چکیده
(2630 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1470 دریافت)
عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی
ص. 64-51
10.52547/fsct.17.104.51
آرزو مشیری روشن
،
عباسعلی ساری
،
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(2789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1886 دریافت)
ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران
ص. 78-65
10.52547/fsct.17.104.65
فاطمه باقری
،
سعید میردامادی
،
مهتا میرزایی
،
ملیحه صفوی
چکیده
(2463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1937 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
ص. 91-79
10.52547/fsct.17.104.79
آرزو فتاحیان
،
علی فضل آرا
،
سیاوش مکتبی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
ندا باورصاد
چکیده
(2966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1924 دریافت)
ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو
ص. 104-93
10.52547/fsct.17.104.93
ناصر کریمی
،
آیناز علیزاده
،
هادی الماسی
،
شهرام حنیفیان
چکیده
(2543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1335 دریافت)
مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آنها با خامه سنگین
ص. 114-105
10.52547/fsct.17.104.105
هوشنگ کاملان
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(2470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1963 دریافت)
بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش از گیاه مرزنجوش بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن
ص. 123-115
10.52547/fsct.17.104.115
نازیلا زینالی نامدار
،
مهدی قره خانی
چکیده
(2676 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1436 دریافت)
مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن
ص. 133-124
10.52547/fsct.17.104.124
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(2846 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1694 دریافت)
تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان
ص. 147-135
10.52547/fsct.17.104.135
ساناز دادپور
،
صدیقه یزدان پناه
چکیده
(3440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2413 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی
ص. 162-149
10.52547/fsct.17.104.149
منوچهر درویشی
،
صدیقه یزدان پناه
چکیده
(2377 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1407 دریافت)
انجماد دانههای انار پوشش دادهشده با کیتوزان و بررسی کیفیت آن در طی نگهداری به صورت انجماد
ص. 175-163
10.52547/fsct.17.104.163
بابک محمودی
،
اکبر جوکار
،
فرزین عبدالهی
چکیده
(2218 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1316 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل طبیعی با انواع عسل های تقلبی
ص. 192-177
10.52547/fsct.17.104.177
اشرف فلاحی
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(2794 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1722 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS