ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۱۰۴ - ( ۱۳۹۹ )
ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
ص. ۱۱-۱
10.52547/fsct.17.104.1
الناز صفاری سامانی
،
حسین جوینده
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۳۸۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۸ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۵-۱۳
10.52547/fsct.17.104.13
فاطمه زرآبادی پور
،
زهرا پیراوی ونک
*
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(۳۳۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۰ دریافت)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی
ص. ۳۹-۲۷
10.52547/fsct.17.104.27
الهه بهرامیان
،
زهرا لطیفی
،
مهدی عبادی
،
زهرا غفوری
*
،
مهرنوش ابراهیمی ولدانی
چکیده
(۳۳۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۸ دریافت)
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ
ص. ۵۰-۴۱
10.52547/fsct.17.104.41
محمد مالکی
،
محمد محسن زاده
*
چکیده
(۳۲۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۵۶ دریافت)
عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی
ص. ۶۴-۵۱
10.52547/fsct.17.104.51
آرزو مشیری روشن
،
عباسعلی ساری
*
،
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(۳۴۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۳۳ دریافت)
ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران
ص. ۷۸-۶۵
10.52547/fsct.17.104.65
فاطمه باقری
،
سعید میردامادی
*
،
مهتا میرزایی
،
ملیحه صفوی
چکیده
(۳۰۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۴۱ دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
ص. ۹۱-۷۹
10.52547/fsct.17.104.79
آرزو فتاحیان
،
علی فضل آرا
*
،
سیاوش مکتبی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
ندا باورصاد
چکیده
(۳۶۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۸ دریافت)
ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو
ص. ۱۰۴-۹۳
10.52547/fsct.17.104.93
ناصر کریمی
،
آیناز علیزاده
*
،
هادی الماسی
،
شهرام حنیفیان
چکیده
(۳۲۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۱ دریافت)
مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آنها با خامه سنگین
ص. ۱۱۴-۱۰۵
10.52547/fsct.17.104.105
هوشنگ کاملان
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(۳۱۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۷ دریافت)
بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش از گیاه مرزنجوش بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن
ص. ۱۲۳-۱۱۵
10.52547/fsct.17.104.115
نازیلا زینالی نامدار
،
مهدی قره خانی
*
چکیده
(۳۲۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۲ دریافت)
مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن
ص. ۱۳۳-۱۲۴
10.52547/fsct.17.104.124
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(۳۵۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۴۳ دریافت)
تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان
ص. ۱۴۷-۱۳۵
10.52547/fsct.17.104.135
ساناز دادپور
،
صدیقه یزدان پناه
*
چکیده
(۴۲۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۹۳ دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی
ص. ۱۶۲-۱۴۹
10.52547/fsct.17.104.149
منوچهر درویشی
،
صدیقه یزدان پناه
*
چکیده
(۲۹۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۱ دریافت)
انجماد دانههای انار پوشش دادهشده با کیتوزان و بررسی کیفیت آن در طی نگهداری به صورت انجماد
ص. ۱۷۵-۱۶۳
10.52547/fsct.17.104.163
بابک محمودی
،
اکبر جوکار
*
،
فرزین عبدالهی
چکیده
(۲۷۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۶ دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل طبیعی با انواع عسل های تقلبی
ص. ۱۹۲-۱۷۷
10.52547/fsct.17.104.177
اشرف فلاحی
،
اورنگ عیوض زاده
*
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(۳۴۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۷ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS