ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۱۰۲ - ( ۱۳۹۹ )
بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران
ص. ۱۰-۱
10.52547/fsct.17.102.1
عباس میرزایی
*
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۳۱۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۴ دریافت)
تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز
ص. ۲۱-۱۱
10.52547/fsct.17.102.11
راحله نژاد رزمجوی اخگر
*
،
شهین زمردی
،
امیررضا شویک لو
چکیده
(۳۷۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۱ دریافت)
تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و مالتیتول
ص. ۳۰-۲۳
10.52547/fsct.17.102.23
بهاره باباقصابها
،
فرزانه عبدالملکی
*
چکیده
(۳۴۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۲ دریافت)
بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
ص. ۴۲-۳۱
10.52547/fsct.17.102.31
زهرا ملک پور
،
سارا انصاری
*
چکیده
(۴۰۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۶۳ دریافت)
اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی
ص. ۵۱-۴۳
10.52547/fsct.17.102.43
فرناز یحیوی
،
محمد علیزاده خالدآباد
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۳۰۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۴ دریافت)
بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای کیوی خشک شده
ص. ۶۷-۵۳
10.52547/fsct.17.102.53
سیده زینب اسدی
،
زهرا بیگ محمدی
*
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(۳۲۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۱ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی عسلهای تولیدی در استان کردستان
ص. ۸۱-۶۹
10.52547/fsct.17.102.69
آریو امامی فر
*
،
سحر حسین پناهی
چکیده
(۲۹۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۴۲ دریافت)
مطالعه تأثیر پرتو مادونقرمز بر ویژگیهای کیفی ناگت مرغ پوششدهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو
ص. ۹۲-۸۳
10.52547/fsct.17.102.83
دل آسا رحیمی
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
مهدیه حسنی
،
علیرضا اسدی امیرآبادی
چکیده
(۲۸۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۵ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی
ص. ۱۰۲-۹۳
10.52547/fsct.17.102.93
مقصود بشارتی
،
کاظم علیرضالو
*
،
ذبیح اله نعمتی
،
میلاد یعقوبی
چکیده
(۲۹۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۰ دریافت)
بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا
ص. ۱۱۵-۱۰۳
10.52547/fsct.17.102.103
متین یحیوی
*
،
لیلا کمالی روستا
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی امینی
چکیده
(۲۹۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۱ دریافت)
تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر
ص. ۱۲۶-۱۱۷
10.52547/fsct.17.102.117
ارزو حامدیان
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
چکیده
(۳۳۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۰ دریافت)
بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی
ص. ۱۴۳-۱۲۷
10.52547/fsct.17.102.127
آتوسا آخوندی
،
محمد گلی
*
چکیده
(۲۹۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۴ دریافت)
تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
ص. ۱۶۰-۱۴۵
10.52547/fsct.17.102.145
شراره لشکریزاده بمی
،
حمید سرحدی
*
،
عبدالواحد صفرزایی
چکیده
(۳۲۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۶ دریافت)
بررسی سینتیک خشکشدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گلگاوزبان (Echium amoenum) در یک خشککن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز
ص. ۱۷۴-۱۶۱
10.52547/fsct.17.102.161
نجمه طهرانی زاده کرمانی
،
محمدمهدی مهارلویی
*
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(۳۰۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۶ دریافت)
مروری بر جنبه های مختلف شست وشو در صنعت شیر
ص. ۱۹۳-۱۷۵
10.52547/fsct.17.102.175
فرنوش لواف پور
،
فرزانه شجاعی آزاد
،
هنگامه صادقی
،
سمیه سیاهوشی
،
حمید عزت پناه
*
چکیده
(۲۹۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۷۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS