ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۹۹ - ( ۱۳۹۹ )
استفاده از عصاره پنیرباد بهعنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگیهای رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگهداری
ص. ۱۳-۱
10.52547/fsct.17.99.1
حسین جوینده
*
،
احمد قاسمی
،
محمد حجتی
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(۵۱۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۱۴ دریافت)
بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روشهای هوشمند و رگرسیونی
ص. ۲۹-۱۵
10.52547/fsct.17.99.15
عمار صالحی
،
پدرام قیاسی
*
،
علیرضا ترابی مزرعه ملکی
،
عباس همت
چکیده
(۵۴۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۳ دریافت)
بررسی اثرات استفاده از شیرینکننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری
ص. ۴۴-۳۱
10.52547/fsct.17.99.31
محمدرضا صبوحی
،
شیلا برنجی
*
،
لیلا ناطقی
چکیده
(۵۳۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۴ دریافت)
امکانسنجی کاربرد روش غیرمخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانههای گندم و پهنهبندی نقشه کیفی مزارع
ص. ۵۴-۴۵
10.52547/fsct.17.99.45
بهنام فروزانی
،
حسین باقرپور
*
،
خلیل زابلی
چکیده
(۵۱۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۵ دریافت)
بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. ۶۹-۵۵
10.52547/fsct.17.99.55
شاهرخ شعبانی
*
،
شیوا علیمرادی
چکیده
(۵۱۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۴ دریافت)
اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea)
ص. ۷۸-۷۱
10.52547/fsct.17.99.71
رضا فرهمندفر
*
،
مجتبی رحمتیان
،
سمیه سلیمانی
چکیده
(۵۳۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۸۲ دریافت)
ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال
ص. ۹۰-۷۹
10.52547/fsct.17.99.79
محمد حسین خانلو
،
نسرین چوبکار
*
،
عبدالرضا آقاجانی
چکیده
(۴۶۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۱۶ دریافت)
مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زندهمانی پروبیوتیکها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک
ص. ۱۰۹-۹۱
10.52547/fsct.17.99.91
سمانه طیبی مقدم
،
محمدرضا احسانی
*
چکیده
(۵۰۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۵ دریافت)
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی شورتنینگهای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین
ص. ۱۲۳-۱۱۱
10.52547/fsct.17.99.111
مهدیس طورچی رودسری
،
لیلا نجفیان
*
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(۴۵۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۰۹ دریافت)
تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخصهای کیفی پیاز
ص. ۱۳۵-۱۲۵
10.52547/fsct.17.99.125
هادی عظیمی نژادیان
*
،
فرهاد خوشنام
،
حسین بلانیان
چکیده
(۴۶۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۸۵ دریافت)
نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی
ص. ۱۴۶-۱۳۷
10.52547/fsct.17.99.137
فهیمه لطفیان
،
زهرا امام جمعه
،
مصطفی کرمی
*
،
سهراب معینی
چکیده
(۶۹۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۳۴ دریافت)
سنجش فعالیت آنتیاکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH
ص. ۱۵۲-۱۴۷
10.52547/fsct.17.99.147
عزیز همایونی راد
،
مهسا خالقی
*
،
حسین ثروت
،
زینب ایرجی
چکیده
(۵۱۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۲ دریافت)
بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه
ص. ۱۶۱-۱۵۳
10.52547/fsct.17.99.153
فریده سنایی
،
سیدعلی مرتضوی
*
،
فریده طباطبایی
،
فخری شهیدی
چکیده
(۵۸۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۵ دریافت)
اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی
ص. ۱۷۶-۱۶۳
10.52547/fsct.17.99.163
متین سلیمانی فر
،
سید مهدی جعفری
*
،
الهام اسدپور
چکیده
(۴۹۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۰ دریافت)
بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ
ص. ۱۸۷-۱۷۷
10.52547/fsct.17.99.177
محمدرضا عبدالهی مقدم
*
،
قدیر رجب زاده
چکیده
(۴۲۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۲۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS