ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۷ - ( ۱۳۹۸ )
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط
ص. ۱۲-۱
10.29252/fsct.16.97.1
حدیثه چراغیان
،
معصومه مهربان
*
،
رضا کاراژیان
،
زهرا نظری
چکیده
(۴۶۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۳ دریافت)
فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)
ص. ۲۸-۱۳
10.29252/fsct.16.97.13
شیرین رحیمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(۴۳۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۰ دریافت)
فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا
ص. ۳۵-۲۹
10.29252/fsct.16.97.29
عارفه کردجزی
،
رضا فرهمندفر
*
چکیده
(۴۴۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۶ دریافت)
استخراج پنتوزانها از سبوس گندم با استفاده از روشهای متداول و ترکیبی
ص. ۴۹-۳۷
10.29252/fsct.16.97.37
مینا امامیان
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
،
حمیدرضا اخوان
*
چکیده
(۴۵۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۳۵ دریافت)
تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین
ص. ۶۱-۵۱
10.29252/fsct.16.97.51
محمد هانی آشوری
،
سارا موحد
*
،
اورنگ عیوضزاده
چکیده
(۴۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۳ دریافت)
بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز
ص. ۷۶-۶۳
10.29252/fsct.16.97.63
Sedigheh Yazdanpanah
*
،
شادی جوکار
چکیده
(۴۴۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۴ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژنهای غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت
ص. ۸۷-۷۷
10.29252/fsct.16.97.77
هادی تناور
،
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(۴۸۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۲ دریافت)
تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات
ص. ۱۰۰-۸۹
10.29252/fsct.16.97.89
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فرشته فلاح
،
علیرضا وسیعی
،
farideh tabatabaei yazdi
*
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(۴۴۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۲۳ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما
ص. ۱۱۲-۱۰۱
10.29252/fsct.16.97.101
سیده الهام موسوی کلجاهی
*
چکیده
(۴۵۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۵۶ دریافت)
اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز
ص. ۱۲۶-۱۱۳
10.29252/fsct.16.97.113
ثناء موسی پوربالغ
*
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(۴۶۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۵ دریافت)
بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ
ص. ۱۳۶-۱۲۷
10.29252/fsct.16.97.127
حجت بکشلو
*
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(۴۴۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۹ دریافت)
بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی زعفرانی
ص. ۱۴۸-۱۳۷
10.29252/fsct.16.97.137
مارال رجبی
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
مرتضی الماسی
چکیده
(۴۰۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۸ دریافت)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون
ص. ۱۵۹-۱۴۹
10.29252/fsct.16.97.149
لیلا حق جو
،
حسن برزگر
*
،
حسین جوینده
چکیده
(۴۰۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۵۷ دریافت)
اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالیکننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی
ص. ۱۶۹-۱۶۱
10.29252/fsct.16.97.161
عاطفه سادات هاشمی گرم دره
،
محمد گلی
*
چکیده
(۴۲۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۷ دریافت)
تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن
ص. ۱۸۱-۱۷۱
10.29252/fsct.16.97.171
سونا ترابی ترابی
،
فروغ محترمی
*
،
محمد رضا دباغ مظهری
چکیده
(۵۱۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۱۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS