ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۸۲ - ( ۱۳۹۷ )
بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی
ص. ۱۶-۱
سیده مرضیه رازقی
*
،
حسن صدیقی
چکیده
(۹۰۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۸۸ دریافت)
بررسی درصد خلوص و میزان ید نمکهای خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه
ص. ۲۳-۱۷
زینب رفتنی امیری
*
،
سمیه سلمانی
چکیده
(۵۸۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۰۰ دریافت)
کاربرد شاخصهای دیان و تریان مزدوج بهعنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته
ص. ۳۸-۲۵
محمد قربانی
*
،
توران شفیعی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
حامد حسینی
چکیده
(۵۹۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۷۲ دریافت)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
ص. ۵۰-۳۹
الهام مهدیان
*
،
عصمت خوری
،
امین حسین زاده
چکیده
(۵۷۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۳ دریافت)
تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگیهای حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن
ص. ۶۲-۵۱
فخری شهیدی
*
،
شادی بصیری
،
فاطمه صادقی
،
صفیه خلیلیان
،
اسماعیل خزایی
چکیده
(۵۵۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۹ دریافت)
بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز
ص. ۷۱-۶۳
مریم محسنی
*
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(۸۷۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۸۷ دریافت)
بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا
ص. ۸۳-۷۳
گلناز اسحقی ماکویی
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(۷۱۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۰۰ دریافت)
بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. ۹۳-۸۵
سامان مهدوی
*
،
لیلا اسماعیل زاده
،
حسین شیخلویی
چکیده
(۴۶۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۶ دریافت)
اثر افزودن شیره انگور بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک ماست و ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی آن
ص. ۱۰۳-۹۵
فاطمه نریمانی
،
آیناز علیزاده
*
چکیده
(۱۶۲۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۳۰ دریافت)
استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن
ص. ۱۱۸-۱۰۵
مهسا پارسازاده
،
مژگان خدادادی
*
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(۵۵۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۶۶ دریافت)
خشک کردن لایه نازک ورقههای گوجهفرنگی با استفاده از خشککن تلفیقی فروسرخ-خلاء
ص. ۱۲۷-۱۱۹
فخرالدین صالحی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۶۳۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۲۵ دریافت)
کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت
ص. ۱۳۷-۱۲۹
الناز میلانی
*
،
غلام علی گلی موحد
،
مرتضی جعفری
،
حامد انوری
چکیده
(۴۰۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۵۵ دریافت)
مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی
ص. ۱۴۹-۱۳۹
حامد صابریان
*
چکیده
(۳۲۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۶ دریافت)
تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)
ص. ۱۶۶-۱۵۱
زهرا پورشریف املشی
،
ناصر صداقت
*
،
فخری شهیدی
چکیده
(۳۱۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۰ دریافت)
بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. ۱۷۶-۱۶۷
کریم نصرت الهی
،
حسن برزگر
*
،
حسین جوینده
،
محمدرضا قربانی
چکیده
(۷۶۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۸ دریافت)
تاثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد
ص. ۱۸۷-۱۷۷
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی
*
،
طاهر جدگال
،
سراج بیتا
چکیده
(۳۰۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۳ دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی
ص. ۱۹۹-۱۸۹
امیرپویا قندهاری یزدی
،
محمد حجت الاسلامی
*
،
مهشید جهادی
،
جواد کرامت
چکیده
(۳۳۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۲۲ دریافت)
ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتیاکسیدانی آن بر روغن ماهی
ص. ۲۱۲-۲۰۱
نازنین صادقی
،
سید مهدی اجاق
*
،
بهاره شعبان پور
،
شیرین حسنی
چکیده
(۷۱۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۰۸ دریافت)
خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا
ص. ۲۲۱-۲۱۳
کژال سجادی
*
،
سمیرا بهرامیان
چکیده
(۳۳۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۶ دریافت)
کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفههای اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزولهی پروتئین مرغ
ص. ۲۳۶-۲۲۳
امیررضا شویک لو
*
،
سیدجواد ابوالقاسمی
،
حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده
(۶۹۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۷۸ دریافت)
بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاههای صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران
ص. ۲۴۷-۲۳۷
سید محمد مظلومی
چکیده
(۳۱۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن
ص. ۲۶۰-۲۴۹
مهران اعلمی
چکیده
(۳۱۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۷ دریافت)
بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی
ص. ۲۶۹-۲۶۱
محمد طیبی
،
محمد شاهدی
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
مهدی کدیور
چکیده
(۳۷۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۱ دریافت)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل
ص. ۲۸۰-۲۷۱
ساجد امجدی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
حامد همیشه کار
چکیده
(۳۸۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۵ دریافت)
بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا
ص. ۲۹۳-۲۸۱
زهرا توان
،
محمد حجتی
*
،
بهزاد ناصحی
،
حسین جوینده
چکیده
(۳۶۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۸۶ دریافت)
اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی
ص. ۳۰۵-۲۹۵
بهرام فتحی آچاچلویی
*
،
زری پیامی
چکیده
(۳۴۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۷ دریافت)
بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۳۱۸-۳۰۷
رضا اسماعیل زاده کناری
*
چکیده
(۲۹۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۶۳ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. ۳۳۴-۳۱۹
سیده پرستو مجاوریان
،
زینب رفتنی امیری
*
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(۳۸۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۴۷ دریافت)
رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانینهای تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
ص. ۳۴۴-۳۳۵
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
رضوان شاددل
*
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفورا اکبری علویجه
چکیده
(۴۱۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۲۲ دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران
ص. ۳۵۸-۳۴۵
امیر گلی
*
،
مریم جعفری
،
فرزانه محسنی
،
مهسا رضایی
،
فاطمه السادات ناظری
چکیده
(۳۳۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۷۷ دریافت)
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT
ص. ۳۷۲-۳۵۹
زهرا نظری
*
،
ناصر صداقت
چکیده
(۶۰۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۸۱ دریافت)
تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک
ص. ۳۸۵-۳۷۳
طناز رهنمای آخری
،
مجید جوانمرد
*
،
روزبه عباس زاده
چکیده
(۷۲۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۰۰ دریافت)
بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای
ص. ۳۹۶-۳۸۷
احسان فرتاش
،
محمدهادی خوش تقاضا
*
،
سلیمان عباسی
چکیده
(۲۵۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۴۹ دریافت)
تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)
ص. ۴۰۴-۳۹۷
سعید آیینه وند
*
،
لیلا کمالی روستا
،
آرش سلطانی
،
مهدی امینی
چکیده
(۲۷۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۵ دریافت)
مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخصهای رنگ نعناع فلفلی
ص. ۴۲۰-۴۰۵
امید مردانی
،
فاطمه نادی
*
چکیده
(۴۸۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۱۵ دریافت)
جداسازی وشناسایی گونههای Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus
ص. ۴۳۵-۴۲۱
شهناز بختیاری
،
محمدرضا عدالتیان دوم
*
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(۲۸۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۳ دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بستهبندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد
ص. ۴۵۰-۴۳۷
سمیرا منصورگرگانی
،
ناصر صداقت
*
،
فرشته حسینی
چکیده
(۵۵۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۴۸ دریافت)
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان
ص. ۴۶۱-۴۵۱
مریم فهیم دانش
چکیده
(۳۱۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۳ دریافت)
اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگیهای کیفی آب انار
ص. ۴۷۳-۴۶۳
لیلا هوشیار
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
ممنونه شنگل
چکیده
(۲۶۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۴ دریافت)
مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی
ص. ۴۸۵-۴۷۵
رقیه اشرفی
*
چکیده
(۳۵۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS