ضیایی ریزی, علیرضا, صادقی, علیرضا, فیضی, حسن, جعفری, سید مهدی, پور عبدالله, حسین (2024). ارزیابی ویژگی‌های بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران. , 21(148), 141-153. doi: 10.22034/FSCT.21.148.141
علیرضا ضیایی ریزی; علیرضا صادقی; حسن فیضی; سید مهدی جعفری; حسین پور عبدالله. "ارزیابی ویژگی‌های بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران". , 21, 148, 2024, 141-153. doi: 10.22034/FSCT.21.148.141
ضیایی ریزی, علیرضا, صادقی, علیرضا, فیضی, حسن, جعفری, سید مهدی, پور عبدالله, حسین (2024). 'ارزیابی ویژگی‌های بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران', , 21(148), pp. 141-153. doi: 10.22034/FSCT.21.148.141
ضیایی ریزی, علیرضا, صادقی, علیرضا, فیضی, حسن, جعفری, سید مهدی, پور عبدالله, حسین ارزیابی ویژگی‌های بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران. , 2024; 21(148): 141-153. doi: 10.22034/FSCT.21.148.141
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,624
PDF Download15,969,969