سیفی پاشا, آناهیتا, کاظمینی, حمیدرضا (2024). بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک‌های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 21(148), 62-78. doi: 10.22034/FSCT.21.148.62
آناهیتا سیفی پاشا; حمیدرضا کاظمینی. "بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک‌های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان". , 21, 148, 2024, 62-78. doi: 10.22034/FSCT.21.148.62
سیفی پاشا, آناهیتا, کاظمینی, حمیدرضا (2024). 'بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک‌های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان', , 21(148), pp. 62-78. doi: 10.22034/FSCT.21.148.62
سیفی پاشا, آناهیتا, کاظمینی, حمیدرضا بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک‌های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 2024; 21(148): 62-78. doi: 10.22034/FSCT.21.148.62
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,708,746
PDF Download15,952,608