جامی, عاطفه, فتحی آچاچلویی, بهرام, شاددل, رضوان (2024). نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا. , 21(148), 45-61. doi: 10.22034/FSCT.21.148.45
عاطفه جامی; بهرام فتحی آچاچلویی; رضوان شاددل. "نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا". , 21, 148, 2024, 45-61. doi: 10.22034/FSCT.21.148.45
جامی, عاطفه, فتحی آچاچلویی, بهرام, شاددل, رضوان (2024). 'نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا', , 21(148), pp. 45-61. doi: 10.22034/FSCT.21.148.45
جامی, عاطفه, فتحی آچاچلویی, بهرام, شاددل, رضوان نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا. , 2024; 21(148): 45-61. doi: 10.22034/FSCT.21.148.45
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,612
PDF Download15,969,965