زارع بوانی, محمدرضا, رحمتی جنیدآباد, مصطفی, جوینده, حسین (2024). کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی. , 20(145), 122-138. doi: 10.22034/FSCT.20.145.122
محمدرضا زارع بوانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد; حسین جوینده. "کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی". , 20, 145, 2024, 122-138. doi: 10.22034/FSCT.20.145.122
زارع بوانی, محمدرضا, رحمتی جنیدآباد, مصطفی, جوینده, حسین (2024). 'کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی', , 20(145), pp. 122-138. doi: 10.22034/FSCT.20.145.122
زارع بوانی, محمدرضا, رحمتی جنیدآباد, مصطفی, جوینده, حسین کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی. , 2024; 20(145): 122-138. doi: 10.22034/FSCT.20.145.122
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,710
PDF Download15,980,897