نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز (2024). ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی. , 20(145), 99-110. doi: 10.22034/FSCT.20.145.99
محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی. "ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی". , 20, 145, 2024, 99-110. doi: 10.22034/FSCT.20.145.99
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز (2024). 'ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی', , 20(145), pp. 99-110. doi: 10.22034/FSCT.20.145.99
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی. , 2024; 20(145): 99-110. doi: 10.22034/FSCT.20.145.99
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,689,828
PDF Download15,943,836