سخاوتی زاده, سید سعید, احمدی زادگان, فرحناز, محمودیان فرد, حمید رضا, عابدی, محسن (2024). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسول‌های Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آب‌پنیر. , 20(145), 55-73. doi: 10.22034/FSCT.20.145.55
سید سعید سخاوتی زاده; فرحناز احمدی زادگان; حمید رضا محمودیان فرد; محسن عابدی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسول‌های Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آب‌پنیر". , 20, 145, 2024, 55-73. doi: 10.22034/FSCT.20.145.55
سخاوتی زاده, سید سعید, احمدی زادگان, فرحناز, محمودیان فرد, حمید رضا, عابدی, محسن (2024). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسول‌های Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آب‌پنیر', , 20(145), pp. 55-73. doi: 10.22034/FSCT.20.145.55
سخاوتی زاده, سید سعید, احمدی زادگان, فرحناز, محمودیان فرد, حمید رضا, عابدی, محسن بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسول‌های Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آب‌پنیر. , 2024; 20(145): 55-73. doi: 10.22034/FSCT.20.145.55
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,710
PDF Download15,980,897