آخوندی, آتوسا, گلی, محمد (2020). بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی. , 17(102), 127-143. doi: 10.52547/fsct.17.102.127
آتوسا آخوندی; محمد گلی. "بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی". , 17, 102, 2020, 127-143. doi: 10.52547/fsct.17.102.127
آخوندی, آتوسا, گلی, محمد (2020). 'بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی', , 17(102), pp. 127-143. doi: 10.52547/fsct.17.102.127
آخوندی, آتوسا, گلی, محمد بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی. , 2020; 17(102): 127-143. doi: 10.52547/fsct.17.102.127
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,919
PDF Download16,004,535