یحیوی, متین, کمالی روستا, لیلا, عزیزی, محمد حسین, امینی, مهدی (2020). بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا. , 17(102), 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.102.103
متین یحیوی; لیلا کمالی روستا; محمد حسین عزیزی; مهدی امینی. "بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا". , 17, 102, 2020, 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.102.103
یحیوی, متین, کمالی روستا, لیلا, عزیزی, محمد حسین, امینی, مهدی (2020). 'بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا', , 17(102), pp. 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.102.103
یحیوی, متین, کمالی روستا, لیلا, عزیزی, محمد حسین, امینی, مهدی بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا. , 2020; 17(102): 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.102.103
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,708,435
PDF Download15,952,515